Κύμη ραγδαίες εξελίξεις: Η Κατερίνα Κουτέλου απαντά στους «Νέους Ορίζοντες» για τη διαγραφή της
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύμη ραγδαίες εξελίξεις: Η Κατερίνα Κουτέλου απαντά στους «Νέους Ορίζοντες» για τη διαγραφή της

Η τοποθέτηση της τοπικής συμβούλου για τη διαγραφή της

Ραγδαίες εξελίξεις στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου μετά τη διαγραφεί της τοπικής συμβούλου Κύμης Κατερίνας Κουτέλου από το συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες».

Η ίδια με ανάρτηση της στα social απαντά τα εξής:

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΠΕΡΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ” Νέοι Ορίζοντες “.
” Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ”( Χανς Κρίστιαν Άντερσεν)
Κύριοι, εχθες αργά το βράδυ ενημερωθηκα μέσω ιστοτοπου  πως ο επικεφαλής των Ν.Οριζοντων με διέγραψε από τον συνδιασμο…( αλήθεια πόσο political correct, να ενημερώνεις έτσι στην σημερινή εποχή των μεϊλ, sms,τηλεφώνου τους συνανθρώπους σου και ταυτόχρονα να τους ψεγεις ότι αυτοί ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ).
Πραγματι στις εκλογές του 2019 ,μου ζητήθηκε με επιμονή και κατ επαναληψιν, να συμμετάσχω στον συνδιασμο των Ν. Οριζόντων ως τοπική συμβουλος Κύμης ,λεγοντας μου ότι όφειλα ως ενεργός πολίτης να βοηθήσω τον τόπο μου .
Σ αυτές τις εκλογές ο κόσμος με τιμησε με σημαντικό αριθμό ψήφων, δείχνοντας την εμπιστοσύνη που είχε προς το προσωπο μου και την οικογενεια μου, κάτι που βοήθησε στα ποσοστά και τον συνδιασμο των Ν. Οριζόντων.
Στόχος μου ήταν εφόσον εξελεγην, να συνεισφέρω ο,τι ήταν δυνατόν προς όφελος της πόλης μου. Αυτό εγώ αντιλαμβάνομαι ως καθηκον μου και αυτό ορκίστηκα ήδη από τον Αύγουστο του 2019, δηλ. να υπηρετώ χωρίς διακρίσεις το συμφέρον των συμπολιτών μου.
Λέγοντας λοιπόν ως επικεφαλής του συνδιασμου, πως εγώ αγνοώ την σαφή εντολή της πλειοψηφίας των πολιτών, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΊΤΕ????
Η ΣΑΦΗΣ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΏ ΑΠΡΑΚΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ, ΝΑ ΜΗΝ “ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΛΑΤΗ” ΣΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ, ΣΕ ΔΡΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΣΤΗΝ ΠΡΟΏΘΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ, ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΈΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ, για τις οποιες είμαι εξάλλου , η καθ ύλην υπευθυνη στο τοπικόσυμβούλιο Κύμης???
Αιδως Αργειοι…
Συνεχίζοντας στην επιστολη διαγραφής, αναφέρετε πως οι δράσεις μου δεν συνάδουν με τις Αρχές,τα πιστεύω και τις πρακτικές του συνδιασμου !!!Μα πραγματικα αληθεια ,τι ακριβώς εννοείτε?
Πού οι δράσεις μου σας προσβάλλουν?
Τα “ευγε” και ” μπραβο” που εχουν ακουστεί εδώ και 2 χρόνια, σας είναι λοιπόν άγνωστα?
Τέλος σχετικά με την τελευταία παράγραφο σας ,που βρίθει ψεμματων ,να σας ενημερώσω,
ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 9/11/21. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΗΛ. ΣΆΒΒΑΤΟ 10//11/21 ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΊΑ Σ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ ,ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΊ ΑΠΟ 4 ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 3.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.
ΑΝΤΊ ΕΠΙΛΟΓΟΥ:
Η ΑΠΌΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΉΘΕΙΑΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ, Ο ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ.
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΩ, ΣΑΣ ΕΎΧΟΜΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σ ,ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.!
P/s: Σας κάνω δώρο ένα κολλάζ από τις δράσεις μου ,πολιτιστικές, εορτές τιμής μαθητικές, ομιλίες, συναυλίες, Χριστουγεννιατικες, εορτή Αγίου Αθανασιου, ,συμμετοχές μου που αφορούν στο θεμα οικίας Παπανικολάου κλπ, που με την συνεργασία κι άλλων συνανθρώπων πραγματοποιήθηκαν ( είναι όλες αυτές οι ενεργειες που ισχυρίζεστε οτι σας προσβαλλουν) και σας αφήνω να τις σκεφτείτε και να τις αξιολογησετε. Ίσως σας κάνουν σοφοτερους, ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ….

Η επιστολή διαγραφής της Κατερίνας Κουτέλου από τους «Νέους Ορίζοντες»

Η διαγραφή της κ. Αικ. Κουτέλου από τον συνδυασμό μας είναι πλέον μονόδρομος.

Ο συνδυασμός των Νέων Οριζόντων στιςΔημοτικές εκλογές του 2019 τιμήθηκε από τους πολίτες της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης με ποσοστό 60%. Μεταξύ αυτών που εξελέγησαν με τον συνδυασμό μας στο Τοπικό Συμβούλιο Κύμης είναι και η κυρία Κατερίνα Κουτέλου, η οποία αγνοώντας εδώ και αρκετό διάστημα την σαφή εντολή της πλειοψηφίας των πολιτών ακολουθεί δική της πορεία. Δίχως να δώσει μάλιστα την παραμικρή εξήγηση γι αυτό στην Δημοτική μας παράταξη και δη στον επικεφαλής της, όπως στοιχειωδώς όφειλε.

Δυστυχώς οι ενέργειές της και η συμπεριφορά της δεν συνάδουν με τις αρχές, τα πιστεύω και τις πρακτικές του συνδυασμού μας, πόσωμάλλον όταν πολλές φορές οι ενέργειές της αυτές επιδεικνύουν ασέβεια προς τους θεσμούςκαι τις αρχές μας.

Δείγμα αυτής της «αυτόνομης» δράσης της είναι η συχνή υποβολή εγγράφων προς το Τοπικό Συμβούλιο από κοινού και σε συνεργασία με τους δύο εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού Μπουραντά ,  με αποκορύφωμα  την συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κύμης την Παρασκευή 9/11/2021, όπου σε απόλυτη σύμπλευση με τους δύο εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους του συνδυασμούΜπουραντά, υπέβαλλαν έγγραφο από κοινού οι τρείς τους στο οποίο πέραν των άλλων συμπεριλαμβάνονταν και σχέδιο τεχνικού προγράμματος της Κοινότητας Κύμης για το έτος 2022, εν αγνοία της παράταξης με την οποία εξελέγη και του επικεφαλής της.

Μετά από τα εν περιλήψει πιο πάνω εκτεθέντα γίνεται σαφές ότι η κ. Αικατερίνη Κουτέλου δεν μπορεί να θεωρείται μέλος του συνδυασμού μας και η διαγραφή της από αυτόν είναι μονόδρομος.

Την ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασίακατά την κοινή πορεία μας και της ευχόμαστε καλή συνέχεια, σε όποια διαδρομή επιλέξει να ακολουθήσει.

Ο Συνδυασμός  «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης –Αλιβερίου συνεχίζει ενωμένος, με απόλυτη συνοχή και συνεργασία, με στόχο να υπηρετεί τα συμφέροντα των δημοτών.

Η παράταξή μας και αφού ακολουθήσει άμεσα τα ισχύοντα από την σχετική νομοθεσία, θα εκπροσωπείται στο εξής από τους συμβούλους: Άγγελο Μαργέλη (Πρόεδρο), Αγάλο Νιδριώτηκαι Κωνσταντίνο Λάμπρου.

Για τον συνδυασμό των Νέων Οριζόντων

Ο επικεφαλής

Δημήτρης Γ Θωμάς

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr