Κυριάκος Μητσοτάκης: Φωτογραφήθηκε με την «σειρά» του γιού του [photo]

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στον Έβρο για να εγκαινιάσει τα νέα έργα για τον φράχτη στα σύνορα με την Τουρκία και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην συναντηθεί με το γιο του, Κωνσταντίνο!
Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με το γιο του, ο οποίος θα υπηρετήσει όλη του τη θητεία στον Έβρο και φυσικά φωτογραφήθηκε με τη «σειρά» του Κωνσταντίνου!
Στον γιο του αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός και στη συνάντηση που είχε με τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως το πρωί του Σαββάτου επισημαίνοντας ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα παραμείνει όλη τη θητεία του στον Εβρο από όπου και θα απολυθεί.
Στο σημείο αυτό ο μητροπολίτης είπε «μπράβο» στον πρωθυπουργό γιατί, όπως σχολίασε, οι πατεράδες έρχονται να πάρουν τα παιδιά τους που υπηρετούν εδώ και να τα πάνε αλλού να υπηρετήσουν.

Μετά τη συνάντηση με τον μητροπολίτη, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον γιο του στο στρατόπεδο που υπηρετεί.

Στη διάρκεια του διαλόγου που είχαν ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων ο μητροπολίτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον πρωθυπουργό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όσων έγιναν στα ελληνοτουρκικά σύνορα τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο.