ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χατζηγιαννάκης: Η έλλειψη κυβερνητικού σχεδίου επιβαρύνει τα υγειονομικά και οικονομικά δεδομένα της χώρας

Τι είπε στην εκπομπή Χωρίς Χρώμα και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.
Μ. Χατζηγιαννάκης:  Η έλλειψη κυβερνητικού σχεδίου επιβαρύνει τα υγειονομικά και οικονομικά δεδομένα της χώρας

Τη δεινή θέση που βρίσκεται η χώρα μας, λόγω του υψηλού αριθμού κρουσμάτων και της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στους τομείς της εστίασης και του τουρισμού,περιέγραψε καλεσμένος στην εκπομπή Χωρίς Χρώμα και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Όπως επεσήμανε ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, τα στοιχεία στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης είναι δραματικά. Η χώρα μας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στην καλύτερη περίπτωση θα φτάσει στον τουρισμό το 35% των εσόδων του 2019, ενώ η κυβέρνηση μιλούσε για 50%. Οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες δεν ανοίγουν και σχεδόν μία στις δύο επιχειρήσεις εστίασης δεν μπόρεσαν να λάβουν το κεφάλαιο επανεκκίνησης, γιατί αποκλείστηκαν από τη διαδικασία

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης σχολίασε και τα 100 εκατ. ευρώ για τον κοινωνικό τουρισμό που θα δώσει η κυβέρνηση, λέγοντας ότι αποδεικνύεται το μεγάλο φιάσκο του περσινού καλοκαιριού, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία είχε επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη να δοθούν χρήματα ενίσχυσης του εγχώριου τουρισμού, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι με αυτό το ποσό δεν μπορεί να στηριχθεί η βαριά βιομηχανία, όπως είναι ο τουρισμός στη χώρα μας.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, αναφερόμενος στη συμπλήρωση δύο ετών από τις εκλογές του 2019, ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία εκτίμησε ότι η περίοδος χάριτος έχει περάσει για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προ πολλού, ενώ τα επόμενα δύο χρόνια αν ο κ. Μητσοτάκης επιλέξει να εξαντλήσει την τετραετία θα είναι πολύ δύσκολα για την ελληνική κοινωνία, καθώς έχει επιλέξει ένα σχέδιο ανακατανομής του πλούτου εις βάρος της πλειοψηφίας του κόσμου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ