ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χατζηγιαννάκης: Παράσημο του ΣΥΡΙΖΑ που τα έβαλε με τη διαπλοκή των ΜΜΕ

Τι αναφέρει ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Μ. Χατζηγιαννάκης: Παράσημο του ΣΥΡΙΖΑ που τα έβαλε με τη διαπλοκή των ΜΜΕ

Ως την τελευταία πράξη μιας φαρσοκωμωδίας που κράτησε τρεις μήνες χαρακτηρίσε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης από το βήμα της βουλής τη σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας, επί του πορίσματος της πλειοψηφίας της προανακριτικής επιτροπής για τον πρώην υπουργό Ν. Παππά.

Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και μέλος της προανακριτικής σημείωσε ότι η σπουδή της Νέας Δημοκρατίας να ολοκληρώσει άρον άρον τις εργασίες της επιτροπής είναι χαρακτηριστική της αγωνίας της, προκειμένου να μετριάσει τις συνέπειες του βατερλώ που υπέστη στην υπόθεση αυτή.

Ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι ολόκληρο το πολιτικό σύστημα σύρθηκε σε μία διαδικασία ευτελισμού του κοινοβουλευτικού βίου της χώρας, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια των συνεδριάσεων δεν προέκυψε το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος του Ν. Παππά σχετικά με τα αδικήματα της δωροληψίας και της παράβασης καθήκοντος.

“Ευτυχώς αντιληφθήκατε και οι ίδιοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας το αστείο της κατηγορίας περί δωροληψίας και το αποσύρατε”, ανέφερε απευθυνόμενος προς τα έδρανα της κυβερνητικής πλειοψηφίας, προσθέτοντας ότι η επιμονή στο αδίκημα περί της παράβασης καθήκοντος είναι καθαρά προσχηματική, διότι η απόσυρση και αυτής της κατηγορίας θα ισοδυναμούσε με παραδοχή απόλυτης πολιτικής ήττας της ΝΔ. “Η παράβαση καθήκοντος είναι πολύ συγκεκριμένο αδίκημα και για να στοιχειοθετηθεί χρειάζεται παραβίαση συγκεκριμένου κανόνα από τον δημόσιο λειτουργό. Και δεν γράφετε ούτε μία λέξη για αυτό στο πόρισμά σας, ζητάτε την παραπομπή ενός πρώην υπουργού χωρίς να αναφέρετε ποιο ακριβώς καθήκον παρενέβην”, συμπλήρωσε.

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του σχολιάζοντας πως είναι παράσημο για τον Ν. Παππά η συγκεκριμένη παραπομπή, όπως και είναι παράσημο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία που τα έβαλε με τη διαπλοκή των ΜΜΕ, επιχειρώντας να βάλει μια τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της χώρας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την τοποθέτηση εδώ:

https://www.facebook.com/chatzigiannakismiltos/videos/509417603700397

Με εκτίμηση,

Μιλτιάδης E. Χατζηγιαννάκης 

Βουλευτής Ευβοίας, αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών &

υπεύθυνος Τοπ. Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ