Μ. Χατζηγιαννάκης: «Τα νοικοκυριά πλέον δεν αντέχουν»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χατζηγιαννάκης: «Τα νοικοκυριά πλέον δεν αντέχουν»

Ο βουλευτής Εύβοιας Μίλτος Χατζηγιαννάκης ζητάει άμεση μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα για να δοθεί ουσιαστική ανάσα στα νοικοκυριά

Επικοινωνιακό τρικ από την κυβέρνηση ισχυρίζεται ο βουλευτής Εύβοιας Μίλτος Χατζηγιαννάκης ότι είναι το «καλάθι του νοικοκυριού», το οποίο όπως υποστηρίζει δεν θα βοηθήσει καθόλου ή ελάχιστα τον καταναλωτή.

Ο βουλευτής βρέθηκε στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ με τον Κώστα Παπαχλιμίτζο και την Χριστίνα Βίδου όπου αναφέρθηκε στο νέο μέτρο με το «καλάθι του νοικοκυριού» και το ΦΠΑ στα τρόφιμα, καθώς όπως τόνισε ο ίδιος χρειάζεται να γίνουν έλεγχοι για αισχροκέρδεια αλλά και για το κατά πόσο η μείωση των τιμών φέρνει και μείωση του ΦΠΑ.

«Τα νοικοκυριά πλέον δεν αντέχουν. Χρειάζεται άμεσα, μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα για να δοθεί ουσιαστική ανάσα στους καταναλωτές και μαζικοί έλεγχοι στην αγορά για να περιοριστεί η αισχροκέρδεια.
Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με τα επικοινωνιακά τρίκ της κυβέρνησης της ΝΔ, όπως αυτό του καλαθιού», αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Χατζηγιαννάκης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr