«Μαλλιά κουβάρια» Γεωργιάδης – Πολάκης στη Βουλή, τους χώρισε η φρουρά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μαλλιά κουβάρια» Γεωργιάδης – Πολάκης στη Βουλή, τους χώρισε η φρουρά

Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής (30/1) στο εντευκτήριο της Βουλής

Το επεισόδιο μεταξύ των δυο ήταν τόσο σοβαρό που στο τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, τους χώρισε η φρουρά του Κοινοβουλίου, ενώ οι φωνές ακούστηκαν σε πολλούς διαδρόμους της Βουλής.

Η λεκτική σύγκρουση των δυο βουλευτών έγινε εντευκτήριο της Βουλής, όπου ο υπουργός Ανάπτυξης έπινε καφέ. Τότε ο Παύλος Πολάκης, τον προσέγγισε και σύμφωνα με πληροφορίες του επιτέθηκε λεκτικά με αγοραίες εκφράσεις λέγοντάς του «την τρίτη θα έρθω να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να απάντησε από την πλευρά του, «θα σου τραβήξω αγωγή ένα εκατομμύριο ευρώ αν δεν μου ζητήσεις συγγνώμη», ενώ στην συνέχεια ο Παύλος Πολάκης του απάντησε «να προσέχεις γιατί οι υποθέσεις όσο εύκολα αρχειοθετούνται τόσο εύκολα ανασύρονται από το αρχείο».

Το φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στους δυο άντρες ήταν ιδιαίτερα έντονο, ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους και την φρουρά της Βουλής να παρεμβαίνουν προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr