Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον φράχτη του Έβρου: «Τα σύνορα της χώρας είναι ασφαλή και απροσπέλαστα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον φράχτη του Έβρου: «Τα σύνορα της χώρας είναι ασφαλή και απροσπέλαστα»

«Τα σύνορα στον Έβρο είναι ασφαλή και απροσπέλαστα». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε από τους Ψαθάδες Διδυμοτείχου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στα πλαίσια επίσκεψής του στον νομό.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην ελληνοτουρκική μεθόριο, επιθεώρησε τον φράχτη μήκους 35 χιλιομέτρων που εδώ και μερικούς μήνες έχει ξεκινήσει να χτίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης νωρίς το πρωί επισκέφθηκε τις Καστανιές Έβρου στην ελληνοτουρκική μεθόριο. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία εξέλιξης των έργων. Επιθεωρώντας το τμήμα του φράχτη των 35 χιλιομέτρων, είπε: «Σε λίγο συμπληρώνονται τα συνολικά 70 χιλιόμετρα, και μετά συνεχίζουμε στο βόρειο κομμάτι του νομού».

Εξήγγειλε την πρόσληψη 150 συνοριακών φυλάκων σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως επίσης δεσμεύτηκε για τον εκσυγχρονισμό τεχνολογικά των υπηρεσιών της Αστυνομίας.

Χρυσοχοΐδης: Τα σύνορά μας θα γίνουν περαιτέρω ασφαλή

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε: «Συνεχίζουμε την κατασκευή του φράχτη, θωρακίζουμε τα σύνορα στον Έβρο, συμπληρώνουμε και διευρύνουμε την ομάδα της συνοριοφυλακής, προσλαμβάνουμε άλλους 150 συνοριακούς φύλακες στον Έβρο και στη δεύτερη ζώνη στη Θράκη και στην Ανατολική Μακεδονία. Είμαστε εδώ για να βεβαιώσουμε τους κατοίκους του Έβρου και όλους τους Έλληνες ότι τα σύνορά μας θα γίνουν περαιτέρω ασφαλή».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr