ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μίλτος Χατζηγιαννάκης: «Η κυβέρνηση αφήνει τη χώρα αθωράκιστη»

Δριμύ κατηγορώ από τον βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ για την διαχείριση των πυρκαγιών από την κυβέρνηση
Μίλτος Χατζηγιαννάκης: «Η κυβέρνηση αφήνει τη χώρα αθωράκιστη»

«Δεν συμμερίζομαι τον αυτοθαυμασμό της κυβέρνησης. Νομίζω πως πλέον η φωτιά σταματάει κάθε φορά εκεί που είναι να σταματήσει, αφού φτάσαμε στις 22 Ιουλίου και δεν έχει γίνει κανένα σχέδιο» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο “Στο Κόκκινο” και στους Τζούλυ Τσίγκα και Γιάννη Ανδρουλιδάκη ο βουλευτής Ευβοίας Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

«Στηρίζονται μόνο στην επικοινωνία και προκαλούν αυτοθαυμαζόμενοι» τόνισε ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προσθέτοντας πως «Προτίμησαν να επενδύσουν σε F35, Rafale, φρεγάτες αντί για ένα οργανωμένο σχέδιο αντιμετώπισης καταστροφών. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνει για άλλη μια φορά αθωράκιστη τη χώρα».

Σύμφωνα με τον Μ. Χατζηγιαννάκη «έρχεται ένας πολύ δύσκολος χειμώνας για την κοινωνία. Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει κανένα σχέδιο. Προμηνύεται ένας σκληρός και κρύος χειμώνας».

Όπως είπε, «Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές η κυβέρνηση θα οξύνει το πολιτικό θερμόμετρο, θα προκαλεί συνέχεια όπως έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης, μήπως και πείσει περισσότερους. Η κατρακύλα θα είναι χωρίς προηγούμενο».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ