ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιτζιφίρη στο evima.gr: Θα εμποδίζω όποιον προτίθεται να κάνει τα σχολεία εφαλτήριο ψηφοθηρικών επιδιώξεων

Ακόμα και αν είναι η ίδια η δήμαρχος, δήλωσε η Ελένη Μιτζιφίρη
Μιτζιφίρη στο evima.gr: Θα εμποδίζω όποιον προτίθεται να κάνει τα σχολεία εφαλτήριο ψηφοθηρικών επιδιώξεων
Ραγδαίες εξελίξεις στο Δήμο Χαλκιδέων μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο κατά τη διάρκεια του οποίου η δήμαρχος ζήτησε την παραίτηση της Ελένης Μιτζιφίρη.
Η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων, Ελένη Μιτζιφίρη μίλησε στο evima.gr και μεταξύ άλλων δήλωσε:  ΄΄Όλες μου οι ενέργειες είναι νομιμότατες και σύμφωνα με όλες τις διαδικασίες που διέπουν τη λειτουργία των σχολικών επιτροπών.
    Κλιματιστικά, κατεπείγουσα ανάγκη , αιτήματα δ/ντων- απόφαση ΔΣ( Ομόφωνη)- προσφορά ανά σχολείο- τιμολόγιο ανά σχολείο.
Κουρτίνες, αιτήματα δ/ντων- προσφορές ανά σχολείο- τιμολόγιο ανά σχολείο.
    Καθαριστικά. Από 20/09/2020 έως και σήμερα τα εντός διαγωνισμού προϊόντα από τον ανάδοχο. Τέλος.
Ούτε κατάτμηση έργου, ούτε τίποτα. Αλλιώς λειτουργεί ο δήμος, αλλιώς τα ΝΠΔΔ του ΔΟΑΠΠΕΧ και ΔΟΠΠΑΧ και αλλιώς οι σχολικές επιτροπές, ας το καταλάβουν αυτό κάποιοι.
   Ο Νομοθέτης, δεν έδωσε τυχαία ελευθερία κινήσεων στον πρόεδρο. Ακριβώς για να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά , οτιδήποτε έχουν σχέση με την ασφάλεια παιδιών , εκπαιδευτικών και λοιπών που αποτελούν την εκπαιδευτική κοινότητα.
    Σαν Δύναμη Ευθύνης, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε οτιδήποτε έχει ως στόχο το καλό του πολίτη, απλά η συνεργασία μας με την παρούσα δημοτική αρχή, παύει.
   Δεν νοείται συνεργασία, που “κρεμάς” και “αδειάζεις” τον συνεργάτη σου. Μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να το πράξω μέσα στη διετία, πίστεψτέ με.
   Δεν έκανα και ούτε πρόκειται να κάνω , το χώρο των σχολείων εφαλτήριο ψηφοθηρικών μου επιδιώξεων , “χαϊδεύοντας” δ/ντες , επικυρώνοντας μη νόμιμες ενέργειές τους και φυσικά, θα εμποδίζω και όποιον προτίθεται να το πράξει αυτό. Ακόμα και αν είναι η ίδια η δήμαρχος΄΄.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ