ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας χαιρετίζει την «Evia island regatta 2021»

Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας, κ. Γαλάνη Κωνσταντίνου, για τον διεθνή ιστοπλοϊκό αγώνα ανοικτής θάλασσας “Evia Island Regatta 2021” και το “Πανελλήνιο Κύπελλο Ανοικτής Θαλάσσης 2021”
Ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας χαιρετίζει την «Evia island regatta 2021»

Με ξεχωριστή χαρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χαιρετίζει και φέτος τον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοικτής θαλάσσης “Evia Island Regatta 2021” και το “Πανελλήνιο Κύπελλο Ανοικτής Θαλάσσης 2021”, ενός θεσμού με μεγάλη αθλητική σπουδαιότητα και διάσταση, ικανού να συμβάλει τόσο στην τουριστική προβολή της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής του κεντρικού Αιγαίου, όπου θα διεξαχθούν οι ιστιοδρομίες, όσο και στην ανάδειξη αυτής της περιοχής ως θαλάσσιου αθλητικού στίβου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά να στηρίζει, ως συνδιοργανωτής, αυτή την μεγάλη αθλητική εκδήλωση που αποτελεί σταθμό στα ναυταθλητικά δρώμενα της περιοχής.
Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές και όσους βοηθούν να πραγματοποιηθεί με τρόπο άρτιο η συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση, και φυσικά να ευχηθώ στους ιστιοπλόους από καρδιάς καλή επιτυχία με ευνοϊκούς ανέμους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Γαλάνης

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ