ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τσίπρας πετάει το «γάντι» στον Μητσοτάκη: Αν έχει το θάρρος ας προκηρύξει πρόωρες εκλογές

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου ήταν για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, με τον ίδιο να πετά το «γάντι» στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας, πως «αν τολμά ας τις προκηρύξει».
Ο Τσίπρας πετάει το «γάντι» στον Μητσοτάκη: Αν έχει το θάρρος ας προκηρύξει πρόωρες εκλογές

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την ευθύνη να προκαλέσει πρόωρες εκλογές, όποτε αυτός επιθυμεί», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς κατά τη συνέντευξη Τύπου γιατί δεν ζητάει πρόωρες εκλογές και εάν φοβάται πιθανή ήττα.

«Έχω απαντήσει πολλές φορές λέγοντας ότι εγώ δεν θα γίνω Μητσοτάκης. Την προηγούμενη εβδομάδα εδώ έδειξε ότι παραμένει Μητσοτάκης. Έχει την ευθύνη να προκαλέσει όποτε αυτός επιθυμεί εκλογές. Αν έχει το θάρρος και αν τολμά ας τις προκηρύξει στο χέρι του είναι», είπε.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας μίλησε για την πανδημία λέγοντας ότι «ο αριθμός των νεκρών πέρυσι τέτοια εποχή ήταν στους 316 και σήμερα είναι στους 14.354. Αυτά τα στοιχεία είναι η απόδειξη της παταγώδους αποτυχίας της κυβερνητικής διαχείρισης της πανδημίας όλο τον τελευταίο χρόνο».

Συμπλήρωσε δε ότι «πρέπει να αναλάβει κάποιος την ευθύνη. Διάβασα ότι η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια, από τον Αύγουστο, σε κρούσματα και σε θανάτους. Αυτή η δυσμενής πραγματικότητα έχει κάποιες αιτίες. Κάποιοι δεν πέτυχαν τους στόχους τους».

Πηγή – newsbomb.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ