ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΝΝΕΔ Σκύρου: Πληθώρα συναντήσεων στο νησί – Ποιους είδαν και τι είπαν

Η ΟΝΝΕΔ Σκύρου είναι δίπλα στην τοπική κοινωνία με υπευθυνότητα ,σοβαρότητα και σεβασμό .
ΟΝΝΕΔ Σκύρου: Πληθώρα συναντήσεων στο νησί – Ποιους είδαν και τι είπαν

Πληθώρα συναντήσεων πραγματοποίησε την εβδομάδα που μας πέρασε ( Σάββατο 6 Αυγούστου – Τρίτη 9 Αυγούστου ) ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σκύρου κ. Ιωάννης Παγώνης καθώς επισκέφθηκε την νήσο Σκύρο και συνάντησε διάφορους φορείς του νησιού , με τους οποίους συζήτησε διάφορα θέματα μείζονος σημασίας, όπως επίσης και διάφορα προβλήματα που δυσχαιρένουν την καθημερινότητα των πολιτών καθώς και των επισκεπτών του νησιού και ζητούν άμεση επίλυση .

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος επισκέφτηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού καθώς υπήρξε μια θερμή και εποικοδομητική συζήτηση με την Συντονήστρια και Οδοντίατρο κ. Δήμητρα Δημητριάδη .

Επιπρόσθετα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σκύρου κ. Νικόλαο Μαυρίκο που τέθηκαν επί τάπητος επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το νησί και τους κατοίκους . Επιπλέον ο πρόεδρος είχε ενημερώσει από τον Δήμαρχο για την εξέλιξη των σημαντικών έργων όπου επρόκειτο να ξεκινήσουν στο νησί όπου τον συνεχάρη για της υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει και με αφοσίωση στην καθημερινή δουλειά του με μόνο σκοπό την υπεράσπιση και αγάπη του νησιού και εύκολη και ποιοτική καθημερινότητα των πολιτών.

 

Στην συνέχεια των συναντήσεων μας βρεθήκαμε και με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Γεώργιο Λάμπρο έτσι ώστε και με εκείνων να αναπτύξουμε συζήτηση και να μας παραθέσει στα πλαίσια των δικών του αρμοδιοτήτων της προτάσεις του αλλά και για την εξέλιξη των δικών του έργων . Επιπλέον συνάντηση ακολούθησε και με την Αστυνομία και Πυροσβεστική του νησιού και με τους διοικητές των σωμάτων έτσι ώστε να ενημερωθεί για την δύναμη του προσωπικού και την στελέχωση και αναβάθμιση των υποδομών και προσωπικού .

 

Με το πέρας των δράσεων ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΣΚΥΡΟΥ δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί και την Σκύρος Ναυτική Εταιρεία (ΣΝΕ) όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Ζαφειρίου και αντιπρόεδρο της εταιρείας κ. Ιωάννη Φτούλη η συζήτηση επικεντρώθηκε στην εξέλιξη και αναβάθμιση της εταιρείας καθώς και σε κάποια ενδεχόμενη και επιτρεπτή νέα ακτοπλοϊκή γραμμή (ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σκύρου <<έδωσε τα χέρια >> με την διοίκηση και υποσχέθηκε για εκ νέου συνάντηση μαζί τους). Κλείνοντας να σημειωθεί ότι ως οργάνωση και κομματική νεολαία είμαστε ΠΑΝΤΑ δίπλα στην τοπική κοινωνία με υπευθυνότητα ,σοβαρότητα και σεβασμό .

Με βαθύτατη εκτίμηση και σεβασμό
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της ΟΝΝΕΔ ΣΚΥΡΟΥ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ