ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ουσιαστική ήταν η επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΟ Δήμητρα στην Π.Ε. Εύβοιας

Ουσιαστική ήταν η επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΟ Δήμητρα στην Π.Ε. Εύβοιας
Ουσιαστική ήταν η επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΟ Δήμητρα στην Π.Ε. Εύβοιας

Ουσιαστική ήταν η επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΟ Δήμητρα στην περιφερειακή ενότητα Εύβοιας.

΄΄Υποδεχθήκαμε σήμερα τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ Δήμητρα και καλό φίλο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κύριο Σέρκο Χαρουτουνιάν με σκοπό τη διεύρυνση της συνεργασίας μας πάνω σε θέματα που αφορούν την υποστήριξη της εκπαίδευσης και κατάρτισης των ανθρώπων του πρωτογενή τομέα της Π.Ε. Εύβοιας και της περιφέρειας μας γενικότερα.

Βασικότερο θέμα στην ατζέντα μας η αναμόρφωση του Κέντρου Γεωργικής Εκπαίδευσης Νέας Αρτάκης, το οποίο επιθυμούμε σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΕΛΓΟ Δήμητρα και την Αγροδιατροφική μας Σύμπραξη να μετατραπεί σε ένα «αγρό» που θα παράξει γνώση και κατάρτιση για τους παραγωγούς μας προκειμένου αυτοί να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της επόμενης μέρας.

Η συζήτηση μας κάλυψε αρκετά συναφή ζητήματα όπως η διοργάνωση σεμιναρίων παραγωγικών πρακτικών, επιχειρηματικότητας και marketing, η πιστοποίηση αγροτικών μας προϊόντων με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΕΠΙΠ/Ορεινής Γεωργίας, και υπηρεσίες με τις οποίες μπορεί ο οργανισμός να υποστηρίξει το επιστημονικό αντικείμενο των Υπηρεσιών μας και της παραγωγικής μας βάσης.

Οι εργασίες μας ολοκληρώθηκαν με την επίσκεψη στο πρόσφατα ολοκληρωθέν Κριεζώτειο, το οποίο ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων επιθυμεί να εντάξει στο σχέδιο για την ανάδειξη της ιστορίας της περιοχής και την παράλληλη προώθηση της κατάρτισης και της καινοτομίας στον πρωτογενή τομέα΄΄ ανέφερε χαρακητριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Γιώργος Κελαιδίτης. Παρών ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού, Κώστας Γαλάνης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ