ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποδάρας στο evima.gr: Το νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας ήταν το πρώτο που υλοποιήθηκε στον ένα χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ

Τι είπε για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Χαλκίδα
Ποδάρας στο evima.gr: Το νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας ήταν το πρώτο που υλοποιήθηκε στον ένα χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ

Στο evima.gr μίλησε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέτρος Ποδάρας σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Χαλκίδα την Πέμπτη 22 Ιουλίου.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ δηλώνει αρκετά ικανοποιημένος από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε τι δήλωσε στη Ματίνα Ρέτσα

«Η Οργάνωσή μας κι εγώ προσωπικά είμαστε κατ’ αρχάς ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κ. πρωθυπουργού και προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο κάλεσμα της Οργάνωσής μας να επισκεφθεί τη Χαλκίδα και το Νέο Νοσοκομείο με τησυμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του. Ένα νοσοκομείο που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας και στελεχώθηκε τα τελευταία 2 χρόνια με 221 άτομα προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων.

Οι δηλώσεις του ίδιου του κ. πρωθυπουργού ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τον συμβολισμό της επίσκεψής του και απετέλεσαν μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση: Τόνισε ότι ένα όνειρο της Εύβοιας εδώ και 30 χρόνια έχει γίνει πράξη και ευχαρίστησε τη διοίκηση του Νοσοκομείου και της 5ης ΥΠΕ αλλά και όλους τους εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές, υποστηρικτικό προσωπικό για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλουν. Επιπλέον, μίλησε για ένα νοσοκομείο «πρότυπο» για το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο η κυβέρνησή μας οικοδομεί. Θα σταθώ ιδιαίτερα στο γεγονός ότι εδώ στη Χαλκίδα, μίλησε για πρώτη φορά για «πανδημία των ανεμβολίαστων», και ζήτησε την ανάληψη και τοπικών πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του τείχους ανοσίας.

Θα ήθελα να σταθώ όμως στη διέλευσή του από την παραλία της Χαλκίδας στο πλαίσιο της επίσκεψης, κατά την οποία ο κ. πρωθυπουργός έγινε δεκτός με μεγάλη θέρμη και ενθουσιασμό, τόσο από τους κατοίκους όσο και από τους επισκέπτες της πόλης, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συζητήσει με μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας, της ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας, της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας και στελέχη της παράταξης.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι οι περιοδείες του προέδρου δεν έχουν στόχο εξαγγελίες και υποσχέσεις – βρισκόμαστε μόλις στα μέσα της κυβερνητικής θητείας – αλλά κυρίως την επιβεβαίωση της υλοποίησης και στην περιφέρεια των προεκλογικών εξαγγελιών και του συνολικού κυβερνητικού προγράμματος για το οποίο η Νέα Δημοκρατία πήρε την εντολή διακυβέρνησης της χώρας και την επισφράγιση με την παρουσία του ίδιου του προέδρου της δέσμευσης για την τήρησή του.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού, συνεχίζει να ξεδιπλώνει τον σχεδιασμό του έργου της και στην Εύβοια. Το νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας ήταν το πρώτο, που μόλις μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης υλοποιήθηκε. Η Οργάνωσή μας είναι εδώ τόσο για να προβάλει και να στηρίζει το έργο της κυβέρνησης, όσο και για να παρακολουθεί την εφαρμογή του προγράμματος και των δεσμεύσεων για τον νομό μας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ