ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ευβοίας: Η απώλεια της Φώφης Γεννηματά, ορφάνεψε κυριολεκτικά, την πολιτική σκηνή της χώρας μας

Η Φώφη Γεννηματά, αφήνει αναμφισβήτητα το δικό της αποτύπωμα, το δικό της ανεξίτηλο στίγμα στην πολιτική ζωή της Ελλάδας
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ευβοίας: Η απώλεια της Φώφης Γεννηματά, ορφάνεψε κυριολεκτικά, την πολιτική σκηνή της χώρας μας

Η απώλεια της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφης Γεννηματά, ορφάνεψε κυριολεκτικά, την πολιτική σκηνή της χώρας μας. Η θλίψη είναι πολύ βαθιά όχι μόνο για το ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά για όλο τον πολιτικό κόσμο, για όλο τον Ελληνικό λαό.

Η Φώφη Γεννηματά, μια μαχήτρια στη ζωή, μια δυναμική γυναίκα και μητέρα, υπήρξε πολιτικός με όραμα. Έχοντας διατελέσει υπουργός στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, του Λουκά Παπαδήμου και του Αντώνη Σαμαρά, κατάφερε να ανοίξει δικούς της, νέους δρόμους στην πολιτική ζωή. Σε όλη την πολιτική της διαδρομή, πέρα από το ασίγαστο πάθος της, ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και τις κοινωνικές ευαισθησίες της, ενώ αποδείχθηκε μαχήτρια σε προσωπικές σκληρές δοκιμασίες, όπως η μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η Φώφη Γεννηματά, αφήνει αναμφισβήτητα το δικό της αποτύπωμα, το δικό της ανεξίτηλο στίγμα στην πολιτική ζωή της Ελλάδας.

Εκφράζω τα θερμότερα και ειλικρινή συλλυπητήρια μου – καθώς και όλων των συνεργατών μου – στην οικογένεια της και στο ΚΙΝ.ΑΛ.

Με Τιμή,

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ