Σε Κύμη, Αυλωνάρι και Κονίστρες περιόδευσε η Σοφία Νικολάου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Κύμη, Αυλωνάρι και Κονίστρες περιόδευσε η Σοφία Νικολάου

Στο πλαίσιο των επαφών που έχει με παραγωγικούς φορείς, τοπικούς άρχοντες και κυρίως με τους πολίτες

Στην Κύμη, το Αυλωνάρι και τις Κονίστρες περιόδευσε χθες η Σοφία Νικολάου, στο πλαίσιο των επαφών που έχει με παραγωγικούς φορείς, τοπικούς άρχοντες και κυρίως με τους πολίτες της Εύβοιας.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις μιας εξαιρετικής επιχειρηματικής προσπάθειας που έχει γίνει στο Αυλωνάρι. Πήγε στην Ζυθοποιία «Septem» και συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη, Σοφοκλή Παναγιώτου, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ζυθοποιών.

Ο κ. Παναγιώτου ενημέρωσε την κ. Νικολάου για την ανάπτυξη της εταιρείας – κόσμημα για το χώρο της ζυθοποιίας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης και της αισχροκέρδειας, αλλά και για τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν στις ελληνικές εταιρείες.

Η υποψήφια βουλευτής είχε, επίσης, συνομιλία με εμπόρους και εκπροσώπους της αγοράς στο Αυλωνάρι.

Στη συνέχεια η κ. Νικολάου μετέβη στις Κονίστρες όπου και συνομίλησε με καταστηματάρχες, με τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στην Κύμη, όπου επισκέφτηκε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες, το Νοσοκομείο, το Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΙΚΑ και το Αστυνομικό τμήμα.

Χθες το βράδυ η κ. Νικολάου συμμετείχε, μαζί με πλήθος πιστών στη συγκινητική Περιφορά της εικόνας των Αγίων Αναργύρων Χαλκίδας, με αφορμή τη σημερινή μεγάλη γιορτή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ