ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκύρος: Τι συζήτησε ο δήμαρχος με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Mία ακόμη εποικοδομητική συνάντηση είχε σήμερα με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη ο Δήμαρχος Σκύρου Νίκος Μαυρίκος
Σκύρος: Τι συζήτησε ο δήμαρχος με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Mία ακόμη εποικοδομητική συνάντηση είχε σήμερα με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη ο Δήμαρχος Σκύρου Νίκος Μαυρίκος , παρουσία του βουλευτή Ν.Δ του Νομού μας Σίμου Κεδίκογλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης εργασίας ο Δήμαρχος επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στον ‘Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Δήμου Σκύρου” και ειδικότερα στα υποέργα “Δράσεις και Μέτρα πολιτικής προστασίας” , “Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Πολιτών και απομακρυσμένη λειτουργία του Δημου λόγω covid-19” καθώς και στην “Ανάδειξη του Πολιτιστικού Τουρισμού” , συνολικού προϋπολογισμού 1.289.000€.

Ο Βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου τόνισε την σημαντικότητα της ψηφιακής αναβάθμισης του Νησιού και ο Δήμαρχος δήλωσε ” Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Σκύρου θα αποτελέσει σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης και βελτίωσης της καθημερινότητας του κάθε δημότη, δημιουργώντας νέες προοπτικές για το μέλλον και την ασφάλεια του Νησιού”.

O Yπουργός δεσμεύθηκε για την επιτάχυνση των προαναφερόμενων έργων ειδικότερα για το υποέργο 2 που αφορά στην Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Πολιτών και απομακρυσμένη λειτουργία του Δήμου, που συμβάλλουν καθοριστικά στην ψηφιακή πρόοδο της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ