ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοφία Νικολάου: Γίνομαι ξανά στόχος από κάποιους οι οποίοι έχουν… πλάτες σε συγκεκριμένα πολιτικά και παραδημοσιογραφικά συστήματα

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνα για να καθαρίσουν οι φυλακές από τα κυκλώματα, τα οποία έχουν βρει, δυστυχώς, και πολιτικά στηρίγματα.
Σοφία Νικολάου: Γίνομαι ξανά στόχος από κάποιους οι οποίοι έχουν… πλάτες σε συγκεκριμένα πολιτικά και παραδημοσιογραφικά συστήματα

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής σχετικά με την επίθεση αντεξουσιαστών με τρικάκια στο σπίτι της, δηλώνει ότι οι απειλές τους δεν θα περάσουν.

Η Σοφία Νικολάου μεταξύ άλλων δήλωσε: Σήμερα το πρωί, έξω από το στο σπίτι μου, οι γνωστοί… άγνωστοι αντιεξουσιαστές έριξαν τρικάκια θέλοντας να με εκφοβίσουν. Για ακόμη μια φορά γίνομαι στόχος από κάποιους οι οποίοι έχουν… πλάτες σε συγκεκριμένα πολιτικά και παραδημοσιογραφικά συστήματα, τα οποία τις τελευταίες ημέρες επιχείρησαν να με σπιλώσουν.
Αυτοί που εδώ και καιρό έχουν ξεβολευτεί γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να σπάσει το απόστημα των φυλακών. Οι ίδιοι που θέλουν να σταματήσει η προσπάθεια που γίνεται για να μπει τέλος στη μαφία των Καταστημάτων Κράτησης.
Δεν θα περάσουν οι απειλές τους. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνα για να καθαρίσουν οι φυλακές από τα κυκλώματα, τα οποία έχουν βρει, δυστυχώς, και πολιτικά στηρίγματα.

Στο σπίτι της Γενικής Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου εμφανίστηκαν το πρωί της Τρίτης αντιεξουσιαστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbomb.gt στο σημείο βρισκόταν φύλακας, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν προσαγωγές στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι ένας άντρας από την Ιταλία και ένας πολύ γνωστός αντιεξουσιαστής. Oι νεαροί πέταξαν τρικάκια με συνθήματα κατά του σωφρονιστικού συστήματος στην Ελλάδα χωρίς να προξενήσουν περεταίρω ζημιές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ