ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοφία Νικολάου: Η κίνηση Τσίπρα είναι μια επιχείρηση συσπείρωσης ενός κόμματος που διαλύεται στα εξ ων συνετέθη

Η κίνηση Τσίπρα είναι απλά μια επιχείρηση συσπείρωσης ενός κόμματος που διαλύεται στα εξ ων συνετέθη, αναφέρει η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής
Σοφία Νικολάου: Η κίνηση Τσίπρα είναι μια επιχείρηση συσπείρωσης ενός κόμματος που διαλύεται στα εξ ων συνετέθη

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αλέξης Τσίπρας με έκτακτη παρέμβασή του στην ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείτο ο αναπτυξιακός νόμος. Ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε στην ομιλία του ότι η πρόταση κατατίθεται για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην κακοκαιρία Ελπίδα, τη διαχείριση της πανδημίας, τον καλπασμό της ακρίβειας.

Η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου σχολιάζοντας την κίνηση Τσίπρα αναφέρει: “Η κατάθεση πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα δείχνει την απελπισία στην οποία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένδεια επιχειρημάτων, καμία ενσυναίσθηση για τις ανάγκες της κοινωνίας, κλασικό παράδειγμα μιας αξιωματικής αντιπολίτευσης που τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να επιστρέψει στο 3%.
Η κίνηση Τσίπρα είναι απλά μια επιχείρηση συσπείρωσης ενός κόμματος που διαλύεται στα εξ ων συνετέθη. Θα λάβει την απάντησή του στη Βουλή από την κυβερνητική πλειοψηφία”.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολίασε την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Ο κ. Τσίπρας βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο, επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού.

Στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας που προβλέπεται θα φανεί ανάγλυφα, τι εκφράζει και τι υπηρετεί ο καθένας. Θα είναι μίας πρώτής τάξεως ευκαιρία για μία συζήτηση εφ΄ όλης τη ύλης, μια συζήτηση που οι πολίτες θα έχουν άλλη μία ευκαιρία, να ακούσουν για την οικονομία, για τη θωράκιση της χώρας, για την υγεία, για το Κράτος Δικαίου, για το ψηφιακό μετασχηματισμό, για την ασφάλεια, για τη διαχείριση κρίσεων και για πολλά ακόμα. Θα ακούσουν για τις αποδόσεις αυτής της Κυβέρνησης, που ο κ. Τσίπρας ζητά να φύγει.

Δε θα μιλήσω για τη σύγκριση, στο αποτέλεσμα, στο ύφος και στα πρόσωπα με τη δική του Κυβέρνηση, όχι μόνο γιατί αυτή είναι καταλυτική και αυταπόδεικτη, αλλά γιατί το δικό μας μέτρο σύγκρισης δεν είναι το αποτυχημένο χθες, που ο κ. Τσίπρας φαντασιώνεται να επαναφέρει, αλλά οι ανάγκες του σήμερα και οι προκλήσεις του αύριο».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ