Σοφία Νικολάου: Καλεί τον κόσμο να στηρίξει τον αγώνα που κάνει ο Ζωόφιλος Σύλλογος Χαλκίδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοφία Νικολάου: Καλεί τον κόσμο να στηρίξει τον αγώνα που κάνει ο Ζωόφιλος Σύλλογος Χαλκίδας

Κυρίως τα αδέσποτα που πρέπει να βρεθούν, να στειρωθούν, να περιθάλψουν εκείνα που είναι άρρωστα και πεινασμένα.

Τα σπιτάκια ζώων από κρατούμενους, η Σοφία Νικολάου και το έργο του Καταφυγίου

 

Τη δική της εμπειρία και τη δουλειά που είχε γίνει όταν η ίδια ήταν Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, αναφορικά με την προστασία των ζώων, κατέθεσε η Σοφία Νικολάου στην εκδήλωση του Ζωόφιλου Συλλόγου Χαλκίδας.

Η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα που σχετίζονται με τα ζώα, δεσποζόμενα αλλά και αδέσποτα.

Όπως ανέφερε η κ. Νικολάου, θέλοντας να στείλει μήνυμα στήριξης του σκοπού του Καταφυγίου, ως γενική γραμματέας είχε προωθήσει σειρά δράσεων για την προστασία των ζώων.

Σε συνεργασία με φιλοζωϊκούς συλλόγους και Καταστήματα Κράτησης, κατασκευάστηκαν από κρατούμενους δεκάδες σπιτάκια ζώων τα οποία μοιράστηκαν κι έγιναν οι νέες κατοικίες για σκυλάκια κι όχι μόνο.

Τόσο οι κρατούμενοι των φυλακών αισθάνονταν ότι προσφέρουν σπουδαίο κοινωνικό έργο, όσο και οι φιλοζωικοί σύλλογοι είχαν ένα σπουδαίο στήριγμα.

Με αφορμή αυτή την εμπειρία η κ. Νικολάου κάλεσε όλο τον κόσμο να στηρίξει τον αγώνα που κάνει ο Σύλλογος της Χαλκίδας για να βοηθηθούν όλα τα ζωάκια που έχουν ανάγκη. Κυρίως τα αδέσποτα που πρέπει να βρεθούν, να στειρωθούν, να περιθάλψουν εκείνα που είναι άρρωστα και πεινασμένα.


Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr