ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπανός: Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης συνεδρίασε το συντονιστικό της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
Σπανός: Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός με αίτημα του στην Πολιτική Προστασία ζητά να κηρυχθεί ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της μεγάλης φωτιάς.

«Από την πρώτη στιγμή της φωτιάς αντιδράσαμε άμεσα και εκκενώσαμε έξι οικισμούς και εκ του αποτελέσματος απεδείχθη ότι σωστά πράξαμε καθώς αποφύγαμε τον κίνδυνο εγκλωβισμού των πολιτών από τη φωτιά.Αναμένουμε και πιστεύω θα κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», είπε χαρακτηριστικά ο Φάνης Σπανός μιλώντας στην τηλεοπτική του ΣΚΑΙ.

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης συνεδρίασε το συντονιστικό της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και αποφάσισαν να προχωρήσουν τα μηχανήματα της περιφέρειας σε αντιπυρικές ζώνες.

Μέριμνα φιλοξενίας κατοίκων από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον Δήμο Λίμνης – Μαντουδίου –  Αγίας Άννας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στον Δήμο Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας, εξαιτίας της πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί, μεριμνά για την φιλοξενία των πολιτών αυτών που αδυνατούν να διαμείνουν στις οικίες τους.

Προς τούτο παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να κάνουν χρήση χώρου φιλοξενίας να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6985734029 Μαριάννα Λιάσκου και 6947255261 Νίκος Κριτσίλης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ