ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπανός: Συμπορευόμαστε όλοι μαζί για την επιστροφή του “Ράλι των Θεών” στην έδρα του

Τι είπε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας για την διεκδίκηση του «Ράλι Ακρόπολις»
Σπανός: Συμπορευόμαστε όλοι μαζί για την επιστροφή του “Ράλι των Θεών” στην έδρα του

Στη τελευταία πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας συζητήθηκε εκτάκτως η διεκδίκηση του «Ράλι Ακρόπολις» και η προοπτική διεξαγωγής του στη Στερεά Ελλάδα.

Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός ενημέρωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο για την προεργασία, η οποία ολοκληρώθηκε αθόρυβα και ταχύτατα, με αποτέλεσμα να κατατεθεί πλήρης φάκελος υποψηφιότητας της Στερεάς Ελλάδας στον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη την επόμενη κιόλας ημέρα μετά την ανακοίνωση της επανόδου του Ράλι στην Ελλάδα.

Ακολούθως, το Περιφερειακό Συμβούλιο με πολύ ισχυρή πλειοψηφία:

Ενέκρινε τις μέχρι τώρα ενέργειες σε σχέση με την προδικασία, προετοιμασία και υποβολή σχετικού αιτήματος εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διεξαγωγή του «Ράλι Ακρόπολις» ως αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Εξουσιοδότησε τον Περιφερειάρχη να προβεί σε όποια ενέργεια απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη διεξαγωγή του «Ράλι Ακρόπολις» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Μετά τη συνεδρίαση, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Ολοκληρώσαμε άλλη μια παραγωγική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, κατά την οποία συνταχθήκαμε και επισήμως στον αγώνα για τη διεκδίκηση του “Ράλι Ακρόπολις”.

»Ευχαριστώ το Περιφερειακό Συμβούλιο, γιατί αγκάλιασε με τρόπο πλατύ και ισχυρό αυτή την προσπάθεια. Συμπορευόμαστε με τους βουλευτές, τους δήμους, τα Επιμελητήρια, πλήθος φορέων, αλλά και την Εκκλησία για την επιστροφή του “Ράλι των Θεών” στην έδρα του».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ