ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα Χανιά η γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου

Για την έναρξη ενός πολύ σπουδαίου προγράμματος που υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.
Στα Χανιά η γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου

Στα Χανιά βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 22 Ιουλίου η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Η κ. Σοφία Νικολάου παρέστη για την έναρξη ενός πολύ σπουδαίου προγράμματος που υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

«Βρέθηκα σήμερα στα Χανιά για την έναρξη ενός πολύ σπουδαίου προγράμματος που υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα γεωργικής εκπαίδευσης και κατάρτισης κρατουμένων προκειμένου να αποκτήσουν τις κατάλληλες δεξιότητες και να έχουν επιπλέον εφόδια όταν αποφυλακιστούν.

Πέντε κρατούμενοι του Αγροτικού Καταστήματος Αγιάς Χανίων και 12 γεωτεχνικοί σωφρονιστικοί θα εκπαιδευτούν βιωματικά σε κοντινές γεωργικές εκτάσεις του ΕΛΓΟ.

Η πρακτική άσκηση σχετίζεται με την καλλιέργεια της ελιάς, τα εσπεριδοειδή, τα υποτροπικά είδη και τα αρωματικά φυτά.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για τη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει καθώς και τους υφυπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φ. Αραμπατζή, Γ. Οικονόμου και την βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη, για την παρουσία τους στην εκδήλωση», τόνισε η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ