Σταμούλος: Εξαιρετική δωρεά του ιδρύματος Λασκαρίδη στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταμούλος: Εξαιρετική δωρεά του ιδρύματος Λασκαρίδη στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Εξαιρετική προσφορά - δωρεά του Ιδρύματος Λασκαριδη μια ερπυστριοφορα τσάπα caterpillar 325 αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Σταμούλος ευχαριστεί δημόσια το ίδρυμα Λασκαρίδη για τη μεγάλη προσφορά στον Δήμο!

Τι αναφέρει ο κ. Σταμούλος

Μετά την καταστροφική φωτιά στις 3/8/2021 που έπληξε το Δήμο μας πολλοί Δήμοι, εταιρείες και ιδιώτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό , μας προσέφεραν απλόχερα τη βοήθεια τους, τόσο υλικό – οικονομική όσο και ηθική. Μέσα σ’ αυτούς είναι και το Ίδρυμα Αικατερίνη Λασκαριδη. Εκτός τα αλυσοπρίονα και τα κονταροπριονα που μας έφεραν μετά την πυρκαγιά , πριν ένα μήνα μας παρέδωσαν 2 containers για αποθηκευτικούς χώρους, 18 ζάντες και 18 καινούργια λάστιχα για τα απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου, καθώς και πλήρη εξοπλισμό του αμαξοστασίου που περιλαμβάνει: 2 αυτόματοι γρασαδοροι αέρος, 2 βαλβολινιερες, 1 πλυστικο μηχάνημα, 2 αντλίες, 2 αεροκλειδα, 1 κομπρεσέρ αέρος και συλλογές κλειδιών όλων των τύπων, προς επάνδρωση του αμαξοστασίου που κάηκε ολοσχερώς .
Με μεγάλη χαρά, σήμερα το πρωί, παραλάβαμε την εξαιρετική προσφορά – δωρεά του Ιδρύματος Λασκαριδη μια ερπυστριοφορα τσάπα caterpillar 325 αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.
Η έμπρακτη συμπαράσταση του Ιδρύματος Λασκαριδη είναι τεράστιων διαστάσεων και ένα τεράστιο ευχαριστώ από το Δήμο είναι λίγο!!!!
Ευχαριστούμε!!!!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr