ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Σοφία Νικολάου το σωματείο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ – Συνάντηση και με Τσιάρα -Τι συζήτησαν

Το Σωματείο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ δεν σταματά τις συναντήσεις με στελέχη της κυβέρνησης έτσι ώστε να κάνει γνωστά τα θέματα της εστίασης
Στη Σοφία Νικολάου το σωματείο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ – Συνάντηση και με Τσιάρα -Τι συζήτησαν

Συνάντηση με τη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, είχαν σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του σωματείου ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ Βασίλης Ευθυμίου και το μέλος Βασίλης Χαρίσης.

Η συνάντηση έγινε στο γραφεί της κ. Νικολάου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συζήτησαν θέματα του κλάδου τους με την γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής να τους συγχαίρει για την δράση τους και δηλώνει αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλουν για την εστίαση.

Αμέσως μετά βρέθηκαν στο γραφειο του υπαρχηγού της ΕΛ. ΑΣ. Ανδρέα Δασκαλάκη κάνοντας του γνωστά τα προβλήματα της εστιάσης.

Τέλος, συναντήθηκαν και με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα όπου επίσης του έθεσαν τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της εστίασης. Ο υπουργός τους είπε ότι γνωρίζει πολύ καλά την πλούσια δράση του σωματείου και τους παρότρυνε να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος.

Το Σωματείο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ δεν σταματά τις συναντήσεις με στελέχη της κυβέρνησης έτσι ώστε να κάνει γνωστά τα θέματα της εστίασης.

Πρόκειται για ένα δυναμικό σωματείο το οποίο συνεχώς διεκδικεί για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες της εστίασης του Νομού!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ