Στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόγραμμά του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόγραμμά του

Από το απόγευμα της Παρασκευής θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την επίσκεψή του να ολοκληρώνεται την Κυριακή με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί για τις επόμενες τρεις ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης που πραγματοποιείται στην συμπρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, από το απόγευμα της Παρασκευής ξεκινάει η τριήμερη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη οπότε και ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στην πλατεία Αριστοτέλους ενώ θα επισκεφθεί το περίπτερο της ΝΔ όπου παρουσιάζονται τα έργα υποδομής που προωθούνται στην πόλη, ενώ παράλληλα οι νέοι του κόμματος έχουν αναλάβει την προώθηση κοινωνικών θεμάτων, όπως η δωρεά μυελού των οστών.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με δημοσιογράφους και μετά με νέους σε κεντρικό μπαρ.

Το Σάββατο το πρωί πρόκειται να πραγματοποιήσει συνάντηση με την Διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και εν συνεχεία θα περιοδεύσει στα περίπτερα της Έκθεσης.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα μιλήσει στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της χώρας στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Εκεί ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει την οικονομική πολιτική της κυβέρνησής του για το επόμενο διάστημα, όπου αναμένεται να παρουσιάσει ένα πλούσιο καλάθι για την αντιμετώπιση του ενεργειακού πληθωρισμού που πλήττει όλο τον κόσμο, τη στήριξη των νέων σε θέματα στέγασης, καθώς και των συνταξιούχων με μέτρα που θα ανακοινώσει.

Την Κυριακή η παρουσία του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη θα ολοκληρωθεί με την καθιερωμένη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει αλλά και να πάρει θέση για το ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού νόμου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr