Στην Εύβοια σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Ζ. Μακρή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Εύβοια σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Ζ. Μακρή

Ο Θανάσης Ζεμπίλης υποδέχθηκε στη Χαλκίδα την Υφυπουργό Παιδείας Ζ. Μακρή

Την Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή υποδέχτηκε στη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκίδας ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης. Η Υφυπουργός παρέδωσε σε παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών από το Γυμνάσιο Λίμνης, το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Άννας και το Νηπιαγωγείο Αγίας Άννας σχολικά είδη και γραφική ύλη και τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά.

Ο Θανάσης Ζεμπίλης ευχαρίστησε την Υφυπουργό Παιδείας για την προσφορά της για τις πυρόπληκτες οικογένειες, ενώ παράλληλα ζήτησε την ενίσχυση των εκπαιδευτικών δομών στην Εύβοια και την επέκταση των μέτρων στήριξης των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά.

Επίσης, ο κ. Ζεμπίλης συγχάρηκε την κ. Μακρή, καθώς φέτος με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ανέκυψαν τα λιγότερα προβλήματα σε σχέση με το παρελθόν. Παρά ταύτα, ζήτησε να καλυφθούν άμεσα τα 118 κενά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, τα 70 στη Δευτεροβάθμια και να καλυφθούν οι ανάγκες 14 παιδιών που χρειάζονται παράλληλη στήριξη, ενώ αναφέρθηκε και στο μείζον ζήτημα της μεταφοράς μαθητών από απομακρυσμένες περιοχές, ζητώντας σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση που έχει την αρμοδιότητα να βρεθεί άμεσα λύση. Τέλος, ο Βουλευτής Ευβοίας ζήτησε από την Υφυπουργό Παιδείας να προχωρήσει η υλοποίηση των παραρτημάτων νηπιαγωγείων όπως άλλωστε προβλέπει πρόσφατη ΚΥΑ.

Η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέτα Μακρή δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει τα θέματα που έθεσε ο Βουλευτής Ευβοίας και θα επανέλθει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr