Στις εγκαταστάσεις του Ν. Ο. Αλιβερίου ο πρόεδρος της Κοινότητας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις εγκαταστάσεις του Ν. Ο. Αλιβερίου ο πρόεδρος της Κοινότητας

Η συνάντηση έγινε στο χώρο της προπόνησης με τον Πρόεδρο του ΝΟΑ και συνεργάτη του, μέλος στην Κοινότητα Αλιβερίου κ. Αλέξη Προκόπη

Στις εγκαταστάσεις του ΝΟ Αλιβερίου στην παραλία της Ανθούπολης επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα Πρωϊ, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλιβερίου, κ. Παπαδιόχος Γιώργος.

Η συνάντηση έγινε στο χώρο της προπόνησης με τον Πρόεδρο του ΝΟΑ και συνεργάτη του, μέλος στην Κοινότητα Αλιβερίου κ. Αλέξη Προκόπη και τους αθλητές που προπονιόντουσαν εκείνη την ώρα. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλιβερίου συνεχάρη το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α για την προσφορά τους στην αθλούμενη νεολαία μας και ευχήθηκε στους αθλητές καλή κολυμβητική σεζόν με πολλές επιτυχίες, τονίζοντας το πόσο ευεργετική και υγιεινή δραστηριότητα είναι η Κολύμβηση, δίνοντάς τους παράλληλα τα συγχαρητήρια του, για την προσπάθεια τους και τις διαχρονικές επιτυχίες που φέρνουν στην πόλη του Αλιβερίου, ενω δήλωσε αισιόδοξος με τις τελευταίες εξελίξεις της ολοκλήρωσης των μελετών για το κολυμβητήριο, ένα αίτημα και μια αναγκαιότητα δεκαετιών, να έχει αίσια έκβαση και να αποκτήσει η περιοχή μας τις υποδομές που χρειάζεται για να αναπτυχθούν τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr