ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο διοικητήριο της Χαλκίδας βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Η άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν από λίγα λεπτά στο διοικητήριο της Χαλκίδας
Στο διοικητήριο της Χαλκίδας βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Λίγο μετά τις 20:00 έφτασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διοικητήριο της Χαλκίδας.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φανης Σπανός μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Περιφερειακούς συμβούλους υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας βρίσκεται αυτή την ώρα μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Περιφερειάρχη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Στέλιος Πέτσας, όπου ενημερώνονται για τα έργα που είναι σε εξέλιξη στην Εύβοια.

Η συζήτηση επικεντρώνεται κυρίως στην παράκαμψη της Χαλκίδας, στο φράγμα των Μανικιών αλλά και στα λιμάνια Κύμης και Χαλκίδας. Ο πρωθυπουργός θέτει εύλογες ερωτήσεις στον Περιφερειάρχη αναφορικά με τον σχεδιασμό των παραπάνω έργων, ενώ δείχνει πρόθυμος να τεθούν σε λειτουργία άμεσα για την διευκόλυνση και την ασφάλεια  των πολιτών.

Στην συζήτηση συμμετείχαν και οι βουλευτές του Νόμου, Σίμος Κεδίκογλου, Σπύρος Πνευματικός και Θανάσης Ζεμπίλης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα παρευρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου πραγματοποίησε αυτοψία στις μονάδες για την κατάσταση του Νοσοκομείου, ενώ παράλληλα ενημερώνετε από το προσωπικό για την αντιμετώπιση των περιστατικών με κορονοϊό.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ