Στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας

Για την 3η φάση ανασυγκρότησης και αναγέννησης της Βόρειας Εύβοιας

Στη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη όπου παρουσιάστηκε το σχέδιο για την 3η φάση ανασυγκρότησης και αναγέννησης της Βόρειας Εύβοιας συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης.

Κατά τη σύσκεψη που έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσιάστηκε από τον Επικεφαλής της Ειδικής Επιτροπής κ. Σταύρο Μπένο, το πλάνο για την εκπόνηση δεκατεσσάρων μελετών, οι οποίες αφορούν τη συνολική ανασυγκρότηση της περιοχής.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε Πρωθυπουργός, πρόκειται για ένα πολύ συγκεκριμένο και ολιστικό σχέδιο ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, το οποίο θα αποτελέσει το μοντέλο για έναν νέο τρόπο προσέγγισης της αειφόρου ανάπτυξης και θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Στον απόηχο της συνάντησης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης, είχε επαφές με τους μελετητές της Επιτροπής και άλλα εμπλεκόμενα μέρη.

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την παρουσίαση της 3ης φάσης ανασυγκρότησης και αναγέννησης της βόρειας Εύβοιας. Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr