Συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών το Δημοτικό Συμβούλιο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών το Δημοτικό Συμβούλιο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Με δώδεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, κεκλεισμένων των θυρών, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην κοινότητα Λίμνης, την Τρίτη 22/9/2020, ώρα 17.00, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 18318/13-03-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και την παράγραφο 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-03- 2020) και το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:

1.Ενημέρωση Δημάρχου σχετικά με την θεομηνία «ΖΟΡΜΠΑΣ» και απολογισμός πεπραγμένων.(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ κ. Δήμαρχος)
2.«Διόρθωση μερικής ασυμφωνίας με τοπική Τροποποίηση Σχεδίου Προκοπίου στο Ο.Τ.176 Τομέας ΙΙΙ (Ιερό Προσκύνημα Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου) (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ κ. Δήμαρχος)
3.Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020, κατόπιν οριστικοποίησης του αναλογούντος ποσού του Δήμου, για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Μαντουδίου, Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 1ης Οκτωβρίου 2018». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ κ. Δήμαρχος)
4.Εισήγηση Εκτελεστικής Επιτροπής για Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων αναγκών και Άμεσης /Βραχείας Διαχείρισης Συνεπειών από την εκδήλωση Πλημμυρικών φαινομένων με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ» του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ κ. Δήμαρχος)
5.Η αρίθμ. 35/2020 απόφαση ΔΕΥΑΜΛΑΑ με θέμα: «Κανονισμός λειτουργίας υποδοχής βοθρολυμάτων στους ΒΙ.Ο.ΚΑ. του Δήμου».(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Γιαννιός Κων/νος)
6.Η αρίθμ. 3/2020 απόφαση Δημοτικής επιτροπής Παιδείας με θέμα: «Γνωμοδότηση σχετικά με παραχώρηση χρήσης αίθουσας του Νηπιαγωγείου Λίμνης» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κα Ανδρέου Αγγελική)
7.Η αρίθμ. 5/2020 απόφαση Δημοτικής επιτροπής Παιδείας με θέμα: «Γνωμοδότηση σχετικά με παραχώρηση χρήσης αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Παπάδων» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κα Ανδρέου Αγγελική)
8.Η αρίθμ. 4/2020 απόφαση Δημοτικής επιτροπής Παιδείας με θέμα: «Γνωμοδότηση σχετικά με την αλλαγή κατηγορίας Γυμνασίου & Λυκειακών τάξεων Αγίας Άννας» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κα Ανδρέου Αγγελική)
9.Ορισμός επιτροπής διενέργειας κληρώσεων του άρθρου 118,παρ.5 του Ν. 4412/2016» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)
10.Ορισμός μελών συγκρότησης επιτροπής για χαρακτηρισμό των χώρων ως πολυσυχνάστων για το έτος 2021. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)
11.Παραχωρήσεις κοινοχρήστων χώρων (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)
12.Εγγραφές νηπίων στον Παιδικό Σταθμό Μαντουδίου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr