ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει την Πέμπτη 7/10 η επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης Αλιβερίου

Τρία τα θέματα της ημερήσιας διάταξης
Συνεδριάζει την Πέμπτη 7/10 η επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης Αλιβερίου

Συνεδριάζει η επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση  της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτάκτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, δια περιφοράς και ώρα έναρξης  11:00 π.μ  έως 11:30 π.μ., την  Πέμπτη   7 Οκτωβρίου 2021, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης του εσωτερικού  χώρου διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης  στη κοινότητα Αυλωναρίου, της Δ.Ε. Αυλωναρίου  του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου, για την διεξαγωγή τριημέρου φιλανθρωπικού Bazzar από 8 έως 10 Οκτωβρίου 2021.
  2. 2. Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας εκσκαφής τάφρου σε δημοτικό δρόμο για την κατασκευή  στραγγιστηρίου  όμβριων  υδάτων προστασίας ιδιοκτησίας στην Κοινότητα Οξυλίθου.( Μαρίας Αλεξανδρή)
  3. 3. Λήψη απόφασης για έγκριση εισόδου – εξόδου σε κτιριακή  Εγκατάσταση « Νέα Ισόγεια Οικοδομή ( Κατοικία αποθήκη )» επί της Επαρχιακής οδού Αρτάκης Κύμης  εκτός σχεδίου του Οικισμού Βίταλα της Δ.Ε. Κύμης του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου , στη θέση Ντέρκι , φερόμενης  ιδιοκτησίας των Τριχάκη Αικατερίνη  και Τριχάκη Βασίλειου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ενημέρωση για τα  θέματα   μέσω e-mail και τηλεφώνου και η ψηφοφορία θα γίνει μέσω e-mail και τηλεφώνου, σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ο Πρόεδρος

Αλέξανδρος Θεοδώρου

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ