ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύριζα: Να αναγεννηθεί από τις «στάχτες» ο τουρισμός στη Β. Εύβοια

«Απαιτούνται εξειδικευμένα μέτρα στήριξης των πληγέντων τουριστικών επιχειρήσεων και μια ειδικά σχεδιασμένη καμπάνια προώθησης της περιοχής για το επόμενο διάστημα, ώστε να μην χαθεί ο κρίσιμος μήνας του Αυγούστου και ανακτηθεί ένα σημαντικό μέρος της τουριστικής κίνησης», αναφέρουν για το ζήτημα του τουρισμού στη Βόρεια Εύβοια οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Κατερίνα Νοτοπούλου και Μίλτος Χατζηγιαννάκης.
Σύριζα: Να αναγεννηθεί από τις «στάχτες» ο τουρισμός στη Β. Εύβοια

Σε κοινή δήλωση του με τίτλο «να αναγεννηθεί από τις “στάχτες” ο τουρισμός στη Β.Εύβοια» η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος για θέματα Αυτοδιοίκησης, Μίλτος Χατζηγιαννάκης αναφέρουν ότι «οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Β. Εύβοιας, βιώνουν ήδη τα αποτελέσματα της βιβλικής καταστροφής που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές και η εγκληματική, κυβερνητική ανικανότητα για την αντιμετώπισή τους». Προσθέτουν ότι «ιδιαίτερα οι επαγγελματίες του τουρισμού, βλέπουν να γίνονται στάχτη οι ελπίδες τους για μια οικονομική ανάκαμψη, καθώς οι ακυρώσεις είναι μαζικές».

Σημειώνουν ότι σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ξενοδόχων Αιδηψού, «από τις περίπου 25.000 κλίνες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχει μόνο 5% πληρότητα, ενώ μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχουν ακυρωθεί όλες».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ