ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύριζα: Περιοδεία στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

Στο Κλιμάκιο με επικεφαλής τον Πανο Ρήγα μέλος της Κ. Ο. Ε. Σ. και πρώην αν. υπουργό Άμυνας συμμετείχαν, ο Βουλευτής Εύβοιας Μίλτος Χατζηγιαννάκης, οι πρώην βουλευτές Ακριώτης Γιώργος, Πρατσόλης Τάσος, Κεδίκογλου Συμεών, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και μέλη των Ο. Μ.
Σύριζα: Περιοδεία στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

Στα πλαίσια του σχεδίου πορείας προς τον λαό, που έχει ως στόχο το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ – Π. Σ. προς την κοινωνία και ενόψει  της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Εύβοια την Παρασκευή και την ομιλία του στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3/11 περιοδεία κλιμακίου στις περιοχές του Ληλάντιου και Μεσσαπίων που χτυπήθηκαν από τις πλημμύρες του 2020.

Στο Κλιμάκιο με επικεφαλής τον Πανο Ρήγα μέλος της Κ. Ο. Ε. Σ. και πρώην αν. υπουργό Άμυνας συμμετείχαν, ο Βουλευτής Εύβοιας Μίλτος Χατζηγιαννάκης, οι πρώην βουλευτές ΑκριώτηςΓιώργος, Πρατσόλης Τάσος,  Κεδίκογλου Συμεών, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και μέλη των Ο. Μ.

Στο Ληλάντιο το κλιμάκιο συναντήθηκε με την επιτροπή πλημμυροπαθών ενώ στα Μεσσάπια με τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά, εκπροσώπους τουσωματείου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, και με τον σύλλογο ενοικιαζομένων δωματίων Ψαχνών.

Από όλες τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η Κυβέρνηση παρακολουθεί αδιάφορη τις εξελίξεις και στα δύο κρίσιμα μέτωπα, της πανδημίας και της ακρίβειας και ειδικότερα για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην πολύπαθη ΕΥΒΟΙΑ, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ