«Θερμές» χειραψίες στη Σοφία Νικολάου στη «Γιορτή Σαρδέλας» στην Χαλκίδα (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θερμές» χειραψίες στη Σοφία Νικολάου στη «Γιορτή Σαρδέλας» στην Χαλκίδα (pics)

Η Σοφία Νικολάου είναι και η ίδια δεινή μαγείρισσα κι έμαθε πολλές συνταγές για το πώς να μαγειρεύει τη σαρδέλα για χάρη των παιδιών της, του Αγγελου και του Ερμή, τα οποία πρόσφατα βάφτισε στη Χαλκίδα.

Αν είναι κάτι για το οποίο ξεχωρίζει η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, Σοφία Νικολάου, είναι η συνέπεια λόγων κι έργων της. Από την πρώτη ημέρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός την υποψηφιότητά της, η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, δεσμεύτηκε να «οργώσει» όλη την Εύβοια. Να ακούσει από τους πολίτες τα προβλήματά τους, τις αγωνίες τους, τις ελπίδες τους. Και το κάνει πράξη πηγαίνοντας σε όλες τις εκδηλώσεις.

Δεν θα μπορούσε να λείψει βεβαίως και από την πρώτη «Γιορτή Σαρδέλας» που έγινε στη Χαλκίδα, μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) και το Σωματείο Ιχθυέμπορων και Επιχειρήσεων Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας «Ο Ευβοϊκός»

Εκεί όπου ντόπιοι επιχειρηματίες και φορείς της αγοράς έστησαν μια πολύ όμορφη εκδήλωση, με μουσικές, χορούς, γαστρονομικούς διαγωνισμούς και εργαστήρια μαγειρικής που ανέδειξαν την τοπική κουζίνα.

Και ειδικά την περίφημη σαρδέλα του ευβοϊκού κόλπου με τη μοναδική γεύση.

Μαθαίνουμε μάλιστα ότι η Σοφία Νικολάου είναι και η ίδια δεινή μαγείρισσα κι έμαθε πολλές συνταγές για το πώς να μαγειρεύει τη σαρδέλα για χάρη των παιδιών της, του Αγγελου και του Ερμή, τα οποία πρόσφατα βάφτισε στη Χαλκίδα.

Γύρω από την υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια στήθηκαν πολλά «πηγαδάκια» με συζητήσεις για την πολιτική κατάσταση και τις εκλογές του 2023.

Και η ίδια είχε συνομιλίες με πολίτες της περιοχής και τοπικούς επιχειρηματίες δεσμευόμενη ότι θα κάνει τα πάντα για να αναδειχθεί το φεστιβάλ γαστρονομίας σε κορυφαία εκδήλωση για όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr