Το «μαύρο» χιούμορ στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών: «Σίγουρα θα με ψηφίσεις; -Να σε θάψω»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «μαύρο» χιούμορ στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών: «Σίγουρα θα με ψηφίσεις; -Να σε θάψω»

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι μπαίνουν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023, που θα διεξαχθούν στις 8 Οκτωβρίου.

Μερικοί από αυτούς ψάχνουν ιδιαίτερους τρόπους για να προωθήσουν τον εαυτό τους στο κοινό, έτσι ώστε να καταφέρουν να εκλεχθούν.

Ο κ. Θεόδωρος Μητράκας, επέλεξε με έναν πολύ «μακάβριο» τρόπο να πραγματοποιήσει την προεκλογική του καμπάνια του, για τη θέση του περιφερειακού συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στο παρακάτω βίντεο ο κ. Μητράκας, ενώ ακούγεται από πίσω καουμπόικη μουσική, μπαίνει με αργό βήμα μέσα σε ένα γραφείο τελετών, και μιλάει με τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος είναι περιτριγυρισμένος με φέρετρα!

Ο υπεύθυνος με το που πλησιάζει του λέει «γεια σου ρε Μητράκα», με εκείνον να του απαντάει «τι λέει Κώστα με τις περιφερειακές;».

Ο καταστηματάρχης αναφέρει ότι θα ψηφίσει Τζιτζικώστα, με τον κ. Μητράκα να του λέει «εμένα θα με ψηφίσεις;» για να πάρει την απάντηση: «Εννοείται. Πρώτος σταυρός; Μητράκας».

Τότε ο υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι και με νευριασμένο ύφος του αναφέρει «λες αλήθεια;», με τον υπεύθυνο να αποκρίνεται τρομαγμένος και κάνοντας τον σταυρό του, «να σε θάψω».

Η ανάρτηση του υποψηφίου με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Ο Θεόδωρος Μητράκας, σε ανάρτησή του στα social media, λέει ότι οι εκλογές είναι σοβαρή υπόθεση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί «να κάνουμε και λίγο “πλάκα” με τους φίλους μας».

Ο κ. Μητράκας έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι εκλογές όπως και η ζωή είναι σοβαρή υπόθεση… Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και λίγο «πλάκα » με τους φίλους μας… Σοβαρά όμως μην ξεχάσετε 8 Οκτωβρίου να με “σταυρώσετε”…».

Δείτε το «ιδιαίτερο» βίντεο του υποψηφίου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr