Βασίλης Κασσελάκης: Ποιος είναι ο ξάδελφος του Προέδρου που θέλει να μπει στην Ευρωβουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Κασσελάκης: Ποιος είναι ο ξάδελφος του Προέδρου που θέλει να μπει στην Ευρωβουλή

Τον εξάδελφό του Βασίλη, ο οποίος ήταν υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές στα Χανιά, προωθεί για την Ευρωβουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Πατέρας του είναι ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κασσελάκης είναι θείος του Στέφανου και συγκεκριμένα πρώτος ξάδελφος με τον πατέρα του.

Ο Γιάννης Κασσελάκης είναι γιατρός, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Χανίων και υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά. Σημειώνεται πως ο Γιάννης Κασσελάκης δεν είχε εκλεγεί βουλευτής, αλλά ήταν δεύτερος επιλαχών και δέχτηκε να αναλάβει τη θέση του εκλιπόντος βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη στο βουλευτικό αξίωμα μετά την εκδημία του τον Φεβρουάριο του 2023.

Ο Βασίλης Κασσελάκης, συνόδευσε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα τον πρόεδρο ξαδερφό του. Ο ίδιος, όπως δήλωσε, έχει σπουδάσει ιατρική στην Ιταλία και φιλοδοξεί να γίνει παιδίατρος.

«Εμείς αγαπάμε την Ευρώπη, είμαστε μέρος της αλλά και εκείνη είναι μέρος της Ελλάδας. Ταυτιζόμαστε με το όραμα του προέδρου να δημιουργήσει μια κοινότητα που δραστηριοποιείται για τα προβλήματα των ανθρώπων. Έγώ θέλω να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά, οι νέοι επηρεάζονται άμεσα από τις αποφάσεις που λαμβάνονται στην Ευρώπη και πρέπει να συμμετέχουμε σε αυτές τις αποφάσεις, όχι να αποφασίζουν άλλοι για εμάς», δήλωσε λιγες ημέρες νωρίτερα ο υποψήφιος, Βασίλης Κασσελάκης.

Όταν ρωτήθηκε, πώς έλαβε την απόφαση να συμμετάσχει στα κοινά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο πατέρας του, Γιάννης Κασσελάκης, μόλις πρόσφατα διατέλεσε βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος ξανά με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Κασσελάκης απάντησε ως εξής:

«Μεγαλώσαμε σε μια δημοκρατική οικογένεια όπου υπήρχε πάντοτε η ελευθερία της άποψης και το μήνυμα του πατέρα μου όταν του ανακοίνωσα την απόφασή μου ήταν «παιδί μου, πήγαινε μπροστά».

Πηγή: eleftherostypos.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr