«Βόμβα» Μαρκόπουλου: «Τρέμω με την ιδέα πως ο Σπανός θα είναι ξανά στο τιμόνι της Περιφέρειας»
Ειδησεις ευβοια

«Βόμβα» Μαρκόπουλου: «Τρέμω με την ιδέα πως ο Σπανός θα είναι ξανά στο τιμόνι της Περιφέρειας»

Βολές εναντίον της διοίκησης Σπανού εξαπέλυσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μαρκόπουλος

Σκληρή κριτική άσκησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μαρκόπουλος στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος του συνδυασμού του «Στερεά Περιφέρεια» για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 στη Λαμία

Ο κ. Μαρκόπουλος κατηγόρησε τον νυν Περιφερειάρχη για έλλειψη διεκδίκησης για τα έργα στη Στερεά Ελλάδα συμπεριλαμβανομένης της παράκαμψης Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα για την παράκαμψη ανέφερε ότι «το έργο ενώ ήταν του ΕΣΠΑ, έφυγε και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, χωρίς να έχει γίνει τίποτα ακόμα, με την τεχνική έκθεση να αφορά μόνο το τούνελ και όχι την σύνδεση με Λάμψακο και Ψαχνά. Αυτό γιατί είναι θρίαμβος, με τόσα χρόνια καθυστέρηση; Πρόκειται περί ξεκάθαρης ήττας».

Αναφερόμενος δε σε δηλώσεις του κ. Σπανού για έργα, τα οποία όπως λέει, δεν έχουν γίνει ποτέ στην Περιφέρεια,«διαβάζοντας όσα λέει, είναι σαν να βρίσκεσαι σε άλλη χώρα».

Καυστικός ήταν ο Κώστας Μαρκόπουλος και για τον Ασωπό, λέγοντας ότι ο κ. Σπανός δεν πρέπει να λέει ότι ήταν έργο δικό του,  διότι ξεκίνησε επί των ημερών του Κώστα Μπακογιάννη.

Σε άλλο σημείο ο κ. Μαρκόπουλος δηλώνει «Τρέμω με την ιδέα ότι ο Φάνης Σπανος και η ομάδα του θα είναι στο τιμόνι της περιφέρειας», ενώ παράλληλα αναφέρει πως προτίθεται να στείλει στοιχεία για τον Ασωπό στον εισαγγελέα.

Συνεχίζοντας την ευθεία επίθεση προς την διοίκηση του Φάνη Σπανού είπε χαρακτηριστικά «Λεφτά στον ανεμιστήρα, έργα μηδέν».

«Δεν επιτρέπεται σε μια περιφέρεια να είναι περίγελος για το θέμα των σκουπιδιών», ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, για το μείζον θέμα της περιοχής με την διαχείριση των απορριμάτων και το ζήτημα που έχει προκύψει εδώ και αρκετούς μήνες σχετικά με τους ΧΥΤΑ.

Εμείς, ανέφερε ο κ. Μαρκόπουλος, «Θα πούμε αλήθειες, θα χαράξουμε πορεία και θα αλλάξουμε τον τόπο».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την τοποθέτηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μαρκόπουλου:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr