ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτές της ΝΔ ευχαριστούν δημόσια τον Γρηγόρη Δημητριάδη για το άνοιγμα της Νυμφαίας

Το «ευχαριστώ» των βουλευτών της ΝΔ στον Γρηγόρη Δημητριάδη
Βουλευτές της ΝΔ ευχαριστούν δημόσια τον Γρηγόρη Δημητριάδη για το άνοιγμα της Νυμφαίας

Ικανοποίηση ως προς τους  χειρισμούς του πρωθυπουργικού γραφείου, και συγκεκριμένα του Γρηγόρη Δημητριάδη, στο ζήτημα του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας, εξέφρασαν οι βουλευτές της ΝΔ Ευρυπίδης Στυλιανίδης και Μακάριος Λαζαρίδης.

Νωρίτερα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, «κλείδωσε» το άνοιγμα του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας προκειμένου να διευκολυνθεί και από αυτό το σημείο η διέλευση όλων όσοι επιθυμούν να εισέλθουν στην Ελλάδα. Κατά τις ίδιες πηγές, το άνοιγμα θα γίνει με τους ενδεδειγμένους κανόνες και τους κατάλληλους ελέγχους ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Στην ίδια ενημέρωση διευκρινίζεται πως για την επίτευξη της απόφασης, όπως επισημαίνουν σε δημόσιες αναρτήσεις τους, κυβερνητικά στελέχη το θέμα συντόνισε το Πρωθυπουργικό γραφείο υπό τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Το «ευχαριστώ» των βουλευτών της ΝΔ στον Γρηγόρη Δημητριάδη
Λίγη ώρα αφότου έγινε ευρύτερα γνωστή η εξέλιξη για την επαναλειτουργία του σταθμού της Νυμφαίας, ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευρυπίδης Στυλιανίδης, προέβη στην εξής ανάρτηση:

«Η Νυμφαία θα ανοίξει για τον τουρισμό μας είτε το θέλουν, είτε όχι κάποιοι.
Με την επιμονή μας θα νικήσουμε την αναποτελεσματικότητα κάποιων τοπικών παραγόντων που αδράνησαν και κάποιων κεντρικών παραγόντων που αδιαφόρησαν. Ευχαριστώ από καρδιάς για την συμπαράσταση και την ανταπόκριση τους τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και τον Διευθυντή του Γρηγόρη Δημητριάδη καθώς και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου που στήριξαν την προσπάθεια μας να ανοίξει για τον Τουρισμό της Αν. Μακεδονίας και Θράκης ο Συνοριακός Σταθμός της Νυμφαίας με τους κατάλληλους υγειονομικούς ελέγχους».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης εξέδωσε την εξής ανακίνωση:

«Η Νυμφαία τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει για να υποδεχτεί εκατομμύρια τουρίστες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που προέκυψε σήμερα τα ξημερώματα μετά τις συντονισμένες ενέργειες που κάναμε μαζί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και το Βουλευτή Π.Ε. Ροδόπης και τέως υπουργό κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας και καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που χθες το απόγευμα φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο. Καθοριστική σε αυτή την επιτυχία ήταν η συμβολή του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και φυσικά του Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Λευτέρη Οικονόμου και του Προέδρου του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα. Θα παρακολουθώ την πορεία των απαραίτητων έργων υποδομής, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να ανοίξει ο μεθοριακός σταθμός».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ