Ξεσπά η Μιχαηλίδου: «Δεν γνώριζα καμία καταγγελία για την Κιβωτό του Κόσμου, να μου ζητήσει συγγνώμη ο Βασίλης Λαμπρόπουλος»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεσπά η Μιχαηλίδου: «Δεν γνώριζα καμία καταγγελία για την Κιβωτό του Κόσμου, να μου ζητήσει συγγνώμη ο Βασίλης Λαμπρόπουλος»

«Με θίγει προσωπικά. Έχω φτύσει αίμα εδώ και 3,5 χρόνια», σημείωσε μεταξύ άλλων η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, διαψεύδοντας πως της είχε γνωστοποιηθεί καταγγελία 22χρονης για την Κιβωτό του Κόσμου.

Με αφορμή την ημέρα κατά της παιδικής κακοποίησης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε – από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά – για τις καταγγελίες αναφορικά με την «Κιβωτό του Κόσμου».

Η υπουργός αρχικά διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση που μετέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφορικά με τη συμμετοχή της σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2022, όπου της γνωστοποιήθηκε καταγγελία μίας 22χρονης αναφορικά με την «Κιβωτό του Κόσμου».

Σημειώνεται ότι η αποκάλυψη έγινε από χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, προκαλώντας την οργή της υφυπουργού, η οποία σημείωσε πως επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό ζητώντας επανόρθωση.

«Με ακούτε φορτισμένη γιατί κάνω ακριβώς το αντίθετο. Είμαι εδώ για να ζητήσω στον κόσμο να κάνει ακριβώς το αντίθετο. 1107 γραμμή παιδικής προστασίας. Όλοι μιλάμε!» τόνισε η κ. Μιχαηλίδου.

Ό,τι είπε ο κ. Λαμπρόπουλος δεν ισχύει, δεν συμμετείχα στην ημερίδα αυτή, δεν έχει έρθει στη γνώση μου ο,τιδήποτε τέτοιο. Δεν υπήρξε καμία καταγγελία για δομή – τόνισε.

«Θα παρακαλούσα τον κύριο Λαμπρόπουλο να βγει δημόσια να μου ζητήσει συγγνώμη, δεν γίνεται αυτό το πράγμα», πρόσθεσε επαναλαμβάνοντας πως δεν είχε φτάσει στο υπουργείο καμία καταγγελία για την Κιβωτό του Κόσμου.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr