ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην 84η ΔΕΘ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας,Φάνης Σπανός

Στην 84η ΔΕΘ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας,Φάνης Σπανός

Στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παρέστη ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Ο Φάνης Σπανός παρευρέθηκε στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνεδριακό Κέντρο Ι.Βελλίδης και παρακολούθησε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού καθήμενος στην πρώτη σειρά μαζί με την Ευβοιώτισσα Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Νωρίτερα χθες απηύθυνε χαιρετισμό κατά τα εγκαίνια περιπτέρων 2 & 3 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ στην 84η ΔΕΘ .

Στα εγκαίνια του περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στη ΔΕΘ, είχα την ευκαιρία να τονίσω τη σημασία που έχει για εμάς η ανάπτυξη, αλλά και η διάχυση του αποτελέσματός της στην κοινωνία. Συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια, τα Επιμελητήρια της Περιφέρειάς μας, δήλωσε ο Φάνης Σπανός.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr