Ήταν μια ξεχωριστή επιβράβευση για τους χορευτές του Αλιβερίου

Το Evia Vima ήταν εκεί και παρακολούθησε το πολύ όμορφο αφιέρωμα στην τέχνη του χορού.

Ήταν πράγματι εποικοδομητικός  ο χρόνος που μοιράστηκαν οι  νεαρές χορεύτριες κι ένας νεαρός χορευτής καθώς και οι συνοδοί τους, ακούγοντας και συζητώντας με τον Διευθυντή της Ανώτερης Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής,  κ. Γιάννη Ντοντσάκη,  το απόγευμα της  Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου στο γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ στο Αλιβέρι .

Η εκδήλωση ήταν  υπό  την αιγίδα  του Ομίλου Πειραιώς και Νήσων για την UNESCO τον οποίο εκπροσώπησε η Σύμβουλος Πολιτισμού κα Θωμαή Δροσάτου για την απονομή Επαίνων Συμμετοχής   σε όλες τις χορεύτριες και τον χορευτή των τμημάτων Κλασσικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού της ΒΙΟΚΙΝΗΣΗΣ .

Μεγάλη ήταν η χαρά των χορευτών ιδιαίτερα όταν άκουσαν την επίσημη πρόσκληση που τους απηύθυνε η κα Δροσάτου  για μια χορευτική διοργάνωση του Ομίλου Πειραιώς και Νήσων για την UNESCO όπου θα πρωταγωνιστήσουν. 

Την  μεγάλη έκπληξη όμως επιφύλασσε η κα Σκούρα Μαρία η οποία ανακοίνωσε την καινοτόμο δημιουργία και λειτουργία τμημάτων  3ωρων  camp στο Αλιβέρι  όπου  παιδαγωγοί και γυμναστές θα απασχολούν δημιουργικά, παιδιά άνω των δυόμιση ετών, με ένα πολύ ενδιαφέρον γεμάτο δραστηριότητες ποικιλόμορφο πρόγραμμα.