Μαγευτική ατμόσφαιρα στο Κονσέρτο των Χριστουγέννων
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαγευτική ατμόσφαιρα στο Κονσέρτο των Χριστουγέννων

Σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα με φόντο τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και με πλήθος κόσμου που χειροκροτούσε ενθουσιασμένο, πραγματοποιήθηκε από τα Μουσικά Σύνολα και την Χορωδία Χρωμάτων του ΔΟΑΠΠΕΧ, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, το Κονσέρτο των Χριστουγέννων με τίτλο «Όλη η πόλη μια μουσική», στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου.
Η συναυλία ξεκίνησε με χαιρετισμό της Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας Λίλιαν Ζλακώνη, η οποία μίλησε στον χαιρετισμό της για την χαρμολύπη των ανθρώπων που βρίσκονται αυτές τις γιορτινές ημέρες στα δωμάτια των νοσοκομείων, καθώς και για την δύναμη που αποκτούν μέσα από το μήνυμα των Χριστουγέννων.
Η κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Παπαδημητρίου, πλημμύρισε από αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες και ιδιαιτέρως συμβολικές μελωδίες και τραγούδια, που ετοίμασαν για το κοινό, τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Χαλκιδέων με τον μαέστρο Πέτρο Πρόκο και η Χορωδία Χρωμάτων του ΔΟΑΠΠΕΧ με την Δέσποινα Γερογιάννη.
Το Χριστουγεννιάτικο μουσικό ταξίδι πλαισίωσε με ισορροπία η υπέροχη αφήγηση και τα κείμενα της Βάνας Παπαϊωαννου, ενώ οι εξαιρετικές ερμηνείες των καλλιτεχνών σε συνδυασμό με την μουσική πανδαισία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας αλλά και την εκπληκτική απόδοση της Χορωδίας των Χρωμάτων, οδήγησε το κοινό, φανερά συγκινημένο, να τους καταχειροκροτήσει στο τέλος της εκδήλωσης.

Στο τέλος της εκδήλωσης τον λόγο πήρε και πάλι η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, η οποία συνεχάρη όλους τους συντελεστές και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλες τις οικογένειες, αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης ο οποίος συνεχάρη και αυτός με την σειρά του όλους τους συντελεστές, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος τόνισε ότι η σκέψη μας θα πρέπει να είναι και στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα τις Άγιες τούτες μέρες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr