Παρουσία Πρατσόλη στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εργαστηρίου Πολιτισμού Ν.Αρτάκης «Παναγία Φανερωμένη»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσία Πρατσόλη στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εργαστηρίου Πολιτισμού Ν.Αρτάκης «Παναγία Φανερωμένη»

Το Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Αρτάκης «Παναγία Φανερωμένη», πραγματοποίησε χθες, 19/12/2018, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό στο θέατρο Παπαδημητρίου, με τίτλο: «Των Ελλήνων Παραδόσεις…».
Αντί εισιτηρίου, μαζεύτηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες των δομών του «Χαμόγελου του Παιδιού». Συμμετείχε η χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού της Ιεράς Μητρόπολης της Χαλκίδας και το χορευτικό συγκρότημα της Νέας Αρτάκης.
Από την εκδήλωση της πόλης του δεν θα μπορούσε να λείπει ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του είπε μεταξύ άλλων: «Σήμερα, αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση για πολλούς λόγους. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συντελεστές της σημαντικής αυτής εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον Θεόδωρο Γιαννακάρα για τη συμβολή του στη διατήρηση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς αλλά και την προώθησή της σε όλη την Εύβοια.

Επίσης, δεν μπορώ να μη θυμηθώ ότι το χορευτικό που μας χάρισε σήμερα στιγμές ανάτασης, συστάθηκε και μεγαλούργησε δημιουργικά επί των ημερών μου ως Δήμαρχος Νέας Αρτάκης και φυσικά συνεχίζει να κρατάει αφυπνισμένες τις παραδόσεις και να μας προσφέρει χαρά και νοσταλγία. Θέλω ακόμα να ευχηθώ σε όλους, Καλές γιορτές, με υγεία, αλληλεγγύη και προκοπή».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr