Έρχονται τα Αρτεμίσια 2019-Χορηγός Επικοινωνίας το Eviavima
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έρχονται τα Αρτεμίσια 2019-Χορηγός Επικοινωνίας το Eviavima

Η διαδρομή των Αρτεμισίων είναι ταυτισμένη με τον πολιτισμό, τη δημιουργία και την ανάπτυξη. Ο Σύλλογος των Απανταχού Αγιωργητών από το 1975 προσθέτει,διευρύνει, διαφυλάττει και καταγράφει μέσα από τις δραστηριότητες και τις δράσεις μια ουσιαστική πολιτιστική παρέμβαση στα δρώμμενα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Είναι μια μεγάλη γιορτή πολιτισμού με υψηλή ποιότητα, ποικιλία εκδηλώσεων και δραστηριότητων, όπου παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικά δείγματα από όλους τους χώρους της Τέχνης και Έκφρασης από καταξιωμένους καλλιτέχνες και νέους ταλαντούχους που παρουσιάζουν τη δουλειά τους.Στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου λειτουργούν μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις. Οι μόνιμες εκθέσεις είναι η έκθεση του Γενεαλογικού Δένδρου ένα έργο ζωής του συγχωριανού μας Γιάννη Μούντριχα, η έκθεση παλιάς φωτογραφίας( έργο για το οποίο εργάστηκαν οι Γιάννης Μούντριχας και Δήμητρα Δημητρίου). Φέτος φιλοξενούμε την καλλιτέχνη-φωτογράφο Vaso Fytrou με υπέροχες φωτογραφίες από την συλλογή της, καθώς και φωτογραφικό υλικό από παλιότερα Αρτεμίσια.
Σας περιμένουμε όλους να περάσετε υπέροχα, δημιουργώντας όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Το πρόγραμμα έχει ως εξής
14 Αυγούστου ημέρα των παιδιών, αθλοπαιδείες( τσουβαλοδρομίες, αυγουλοδρομίες και πολλά πολλά παιχνίδια), στη συνέχεια η βραδιά ολοκληρώνεται μουσικά με τους Μάριο Ρέτσα, Θωμά Δημητριάδη, Μιχάλη Κατσιπουρνά, Μπάμπης Κωστάκιας (Παπαντωνίου), Βαίλης Τσαρούμης
15 Αυγούστου, Στο πανηγύρι του χωριού στης Παναγιας τη χάρη το λαϊκό πανηγύρι με τους Ειρήνη Μανωλά-Λεγάκη και Γιάννης Μανωλάς τραγούδι,Νεκτάριος Γκαγκώσης βιολί, Γιώργος Κοκκάλας κιθάρα-λαούτο Δημήτρης Μπιλάλης μπουζούκι, Κώστας Τάτσης αρμόνιο)
16 Αυγούστου ημέρα χορευτικών και η καθιερωμένη απονομή επαίνων στους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. , το πρόγραμμα ανοίγει με τα Ζορμπαδάκια και στη συνέχεια οι προσκεκλημμένοι μας ο Σύλλογος Γυναικών Αλιβερίου με τον δάσκαλό τους Κωνσταντίνο Κονταρά και τέλος οι Ζορμπάδες σε ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο με τους Μάριο Ρέτσα και Μπάμπη Κωστάκια
17 Αυγούστου Μπλέξαμε με τον αιώνια έφηβο Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε μια μοναδική συναυλία!! Βράδυ Σαββάτου……στον Άγιο Γεώργιο Μπλέξαμε με τον Βασίλη!!
18 Αυγούστου Θεατρική παράσταση με τους Πολιτιστικούς Δεσμούς <<Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται >>σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κεχρή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr