ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-“Τι θα ψηφίσουν στο Κουτρουλοχώρι!”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-“Τι θα ψηφίσουν στο Κουτρουλοχώρι!”

“Εμείς για το Exit poll ήρθαμε!” και κάπως έτσι τα καταφέραμε και μας επέτρεψαν να εισέλθουμε στο χώρο που πραγματοποιούν τις προεκλογικές τους διεργασίες .  Το ρεπορτάζ  του EviaVima  λέει ότι τις κρατούν μυστικές μέχρι την ημέρα των εκλογών στο Κουτρουλοχώρι την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019.

Η αλήθεια είναι πως ο δημοσιογραφικός φακός  τους συνέλαβε αισιόδοξους και αποφασισμένους !!! Ξέρουν ήδη τι θα ψηφίσουν κι έχουν τους “σοβαρούς” λόγους τους ο καθένας !

Η κα Άννα Γλάρου επικεφαλής του συνδιασμού “Τα Μπουλούκια” μας άφησε να καταλάβουμε ότι η αποχή θα είναι στο  0%  γιατί θα “ψηφίσει” κι ο κάθε πικραμένος!

Επίσης τα προγραμματικά σχέδια του υποψήφιου Δημάρχου θα είναι θαυματουργά για τον τόπο και δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 προσερχόμαστε όλοι στις κάλπες του Κουτρουλοχωρίου με σημείο συνάντησης την τοποθεσία “σκαλάκια” στο Αλιβέρι κι επειδή ο σκοπός είναι πολύ “ανθρώπινος” ξαναπροσερχόμαστε στις 3 Αυγούστου αυτή τη φορά στην παραλία του Καράβου για να ενισχύσουμε το αποτέλεσμα.

Κι όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες… το ρεπορτάζ ήταν πολύ αποκαλυπτικό!

   

Πλησιάζει η μέρα που….περιμένουμε όλοι οι Κουτρουλοχωριότες και οι παραέξω επίσης!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr