Η Καίτη Λιβανού τραγουδάει στην συναυλία για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Καίτη Λιβανού τραγουδάει στην συναυλία για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Σε μια πολύ σπουδαία εκδήλωση-συναυλία που είναι αφιερωμένη στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής συμμετέχει η ναξιώτισσα ερμηνεύτρια  Καίτη Λιβανού μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και Μαρία Σουλτάτου.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχει ετοιμάσει  συναυλία το Αθλητικό Επιστημονικό Πολιτιστικό Σωματείο συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα από 18.30 έως 24:00, με την υποστήριξη του Δήμου Παλλήνης, στην πλατεία Μακεδονίας στον Γέρακα.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής ως πολιτιστικό γεγονός, διεξάγεται κάθε χρόνο από τις 21 έως 24 Ιουνίου σε όλη την Ευρώπη. Ξεκίνησε να γιορτάζεται στο Παρίσι το 1982 την 21η Ιουνίου –συμβολική ημερομηνία λόγω του θερινού ηλιοστασίου- με πρωτοβουλία του τότε υπουργού Πολιτισμού Ζακ Λανγκ, ο οποίος είχε σκοπό να «βγάλει έξω στους δρόμους όλους τους μουσικούς».

Το 1985 ο θεσμός εξαπλώθηκε έξω από τα γαλλικά σύνορα, με την Αθήνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 1985, να είναι η πρώτη εκτός Γαλλίας χώρα στην οποία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr