Με απόλυτη επιτυχία οι «εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Εύβοιας από τον τουρκικό ζυγό»-ΦΩΤΟ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με απόλυτη επιτυχία οι «εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Εύβοιας από τον τουρκικό ζυγό»-ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 με απόλυτη επιτυχία οι «εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Εύβοιας από τον τουρκικό ζυγό» σε Ψαχνά και Χαλκίδα. Τις εκδηλώσεις διοργάνωσε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας με τον Δήμο Χαλκιδέων. Το Σάββατο, νωρίς το απόγευμα ο Πρόεδρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας παρευρέθηκαν στα Ψαχνά, στη Στέρνα Πανού όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ήρωες Αγγελή Γοβιό, Κώτσο, Αναγνώστη και Μιτσάκη που συνδιοργάνωσε η ΟΠΣΕ και ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στη Χαλκίδα με παρέλαση χορευτικών τα οποία συνόδευε η φιλαρμονική του Δήμου Χαλκιδέων από το κόκκινο σπίτι έως στο Τζαμί όπου εκεί παρουσιάστηκε ένα υπέροχο πρόγραμμα από τα χορευτικά συλλόγων από όλη την Εύβοια. Υπεύθυνος χοροδιδάσκαλος της εκδήλωσης ήταν ο Κος Δημήτρης Ελευθερίου.
Την προηγούμενη Κυριακή έγινε η καθιερωμένη δοξολογία από τον Σεβασμιότατο Χρυσόστομο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου με κεντρικό ομιλητή τον Κο Βαρυτιμίδη Μιχάλη. Στην συνέχεια, έγινε η κατάθεση στεφάνων από τις στρατιωτικές σχολές και τις αρχές του τόπου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορούς από τα ΚΑΠΗ του Δήμου και σχολείων Χαλκίδας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή τους: τον Σεβασμιότατο κ.κ. Χρυσόστομο, το διοικητή της σχολής πεζικού, την περιφερειακή ενότητα Εύβοιας, το Δήμο Χαλκιδέων, το Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων, τη ΔΟΑΠΠΕΧ, το Λιμεναρχείο, το Επιμελητήριο Εύβοιας, τη φιλαρμονική του Δήμου Χαλκίδας, τον υπεύθυνο χοροδιδάσκαλο της εκδήλωσης και φυσικά τους συλλόγους, τους χοροδιδασκάλους και όλους τους χορευτές που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τιμήσαν με την παρουσία τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr