Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του  Χορευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μαντουδίου ΄΄Μάκιστος΄΄
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Χορευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μαντουδίου ΄΄Μάκιστος΄΄

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελευταία εκδήλωση για το 2018 του Συλλόγου μας. Η πλατεία του Μαντουδίου στολίστηκε από τα μέλη μας και παρά το κρύο που επικρατούσε ήμασταν όλοι εκεί και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ζεστή ατμόσφαιρα!! Οι μικροί μας φίλοι ζωγράφισαν, έφτιαξαν στολίδια και γούρια και απέκτησαν χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές στα πρόσωπά τους. Η Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής «Γέφυρες», με τη συνοδεία των παραδοσιακών τους οργάνων, γέμισε το χώρο της πλατείας, με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, ενώ ο κόσμος τους απολάμβανε πίνοντας ζεστό ρακόμελο, οινόμελο και ζεστή σοκολάτα, που κερνούσε ο Σύλλογος μας και γλύκα που προσέφερε ο Χριστιανικός Σύλλογος Μαντουδίου. Τα φανάρια που υψώθηκαν στον ουρανό μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων και ο Αι Βασίλης με τα δώρα του συγκέντρωσε γύρω του όλα τα παιδιά!!

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τη Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής «Γέφυρες» για τη συμμετοχή του με κάλαντα και τραγούδια και τον Χριστιανικό Σύλλογο Μαντουδίου για τα γλυκά που προσέφερε.
Επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Ευβοϊκή Ζύμη , καθώς και τις επιχειρήσεις του Βαγγέλη Γατή «Cafe Galleraki», του Χρήστου Καλτσούλα «e-shop – leletsos», του Μιχάλη Χατζηκωνσταντίνου «καυσόξυλα-υλικά οικοδομών» , του Θανάση Αναστασίου «χρώματα – εργαλεία» και του Καραντάκη Παναγιώτη «λογιστικό γραφείο».
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αύτη η εκδήλωση, και ιδιαιτέρως: τον «Άγιο» Βασίλη Ρούμπο, τις νηπιαγωγούς Έφη Τάρλα και Αιμιλία Σταματέλου για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών και την Ζαχαρούλα Καψάλα για τις καλλιτεχνικές της δημιουργίες στα παιδικά πρόσωπα.
Ευχόμαστε σε όλους μια χρονιά με υγεία, χαμόγελα και αισιοδοξία

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr