Ο Εκπολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Κύμης Αξάνεμες ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Θεοδώρου
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Εκπολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Κύμης Αξάνεμες ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Θεοδώρου

Ο Εκπολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Κύμης Αξάνεμες με χαρά, από τη Δευτέρα 1-4-19, ξαναγύρισε στην έδρα διδασκαλίας των μαθημάτων του, μετά από ένα μήνα εκτός. Ευχαριστεί όλους, όσοι συνέβαλαν στην αποκατάσταση των ζημιών και στην επισκευή της αίθουσας διδασκαλίας.

Τον κο Αλέξανδρο Θεοδώρου, για την προσφορά υλικών και την κινητοποίηση επαγγελματιών ως προς την ταχεία και άμεση επιδιόρθωση των επικίνδυνων ζημιών της αίθουσας. Τον κο Νίκο Παππά, για την εθελοντική και αφιλοκερδή προσφορά εργασίας του, ως προς τις ζημιές στη σκεπή της αίθουσας.

Τον κο Μάριο Πανταζή, για την προσφορά υλικών και εργασίας, ως προς τις επισκευές της αίθουσας και του στέγαστρου στα παράθυρα του υπογείου του κτηρίου. Τις κες Λιάπη Μαρία και Αθηνά, για την αφιλοκερδή προσφορά υλικών αποκατάστασης των ζημιών. Τον κο Λίνο Τριανταφυλλίδη, για τον επιτόπιο επανειλημμένο έλεγχο του κτηρίου και τη γενικότερη επίβλεψη των εργασιών, καθώς και τον κο Δημήτρη Πιτερό, που μαζί του ετοιμάζουν εθελοντικά την έκθεση κατάστασης και ασφάλειας του κτηρίου.

Τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κύμης, για την προθυμία του να μας φιλοξενήσει, για τρεις Δευτέρες (η πρώτη πραγματοποιήθηκε στο Kymi Palace), όσο διαρκούσαν οι εργασίες στο Εργατικό Κέντρο. Ευχαριστεί επίσης όλο τον κόσμο, μέλη, χορευτές και όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο στην ομαλή επαναλειτουργία του Συλλόγου. Ο Σύλλογος τους χρειάζεται όλους μαζί με τον εθελοντισμό τους.

Στηρίζεται σ’ αυτόν και λειτουργεί μ’ αυτόν. Β. Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Γκέγκε Αικατερίνη, υπέβαλε την παραίτησή της στο Σύλλογο την Τετάρτη 13-3-2019, για προσωπικούς λόγους. Ο Σύλλογος λυπάται για το γεγονός, την ευχαριστεί για τη σπουδαία και μοναδική πολυετή προσφρά της σ’ αυτόν, της εύχεται ό,τι καλύτερο στη ζωή της και περιμένει με οποιονδήποτε τρόπο την πολύτιμη συμπαράστασή της σ’ αυτόν. Γ. Βάσει του Καταστατικού του Συλλόγου και όλων των νόμιμων διαδικασιών που ακολούθησε το Δ.Σ., ο Σύλλογος από τώρα και μέχρι το τέλος της θητείας του (εκτός απροόπτου), θα διοικείται σε πλήρη απαρτία από το τετραμελές νέο Δ.Σ. το οποίο αποτελείται από τους παρακάτω στις εξής θέσεις:

α) Πρόεδρος (η μέχρι τώρα Αντιπρόεδρος): Λάμπρου Μαίρη, β) Γ. Γραμματέας: Γκιντίδου Δήμητρα, γ) Ταμίας: Ρουσιά Άννα, και δ) Μέλος Δ.Σ.: Λιάπη Αικατερίνη. Το νέο Δ.Σ. και σύσσωμος ο Σύλλογος εύχεται σε όλους Καλή Συνέχεια! ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr